torstai 17. maaliskuuta 2016

Onecoin-havaintoja

Vielä muutama havainto Onecoinista. "Koulutuspaketin" ostaneet pääsevät seuraamaan rahojen louhintaa reaaliaikaisen näytön kautta. Lohkoketju-sivulla onkin vakuuttavan näköisiä numeroita. Niiden perusteella uutta rahaa näyttää syntyvän tasan 10 000 kappaleen erissä 9-10 minuutin välein, mikä on jo sinällään epäilyttävää (miten ihmeessä palapeliin löytyykin aina 10 000 ratkaisua kerralla, ja vielä yhtä nopeasti, vaikka palapelin pitäisi vaikeutua koko ajan?).

Lohkoketjun reaaliaikainen seurantanäyttö
Keskellä näyttöä on "Current block is mining from" näyttö, jossa vilistävät heksadesimaalikoodit. Web-sivun ohjelmakoodista näkee, että kyse on pelkästä videosta, joka pyörii luuppina tekstin taustalla. Mp4-tiedoston voi tallentaa omaan koneeseen, jolloin numerot jatkavat pyörimistä entiseen tapaan. Teki mieli lisätä samainen näyttö tällekin sivulle, mutta syyllistyisin tekijänoikeusrikkomukseen (tosin epäilen, ettei videon tekijä ole Onecoin, vaan se on koulutuspakettien tavoin nyysitty jostakin). (Lisäys 18.3.16: videoleike on Shutterstockin kirjastosta)

Lohkoketjun pituus (height) näyttää kasvavan jokaisen 10 000 kolikon myötä yhdellä, eli 58 351 kertoo suoraan louhittujen kolikoiden määräksi 583 510 000 kappaletta. Kaikki taulussa näkyvät transaktiot ovat 10 000 suuruisia.

Herää kysymys, missä ovat ne kolikot, joita ihmiset ovat kertomansa mukaan myyneet Onecoinin sisäisessä pörssissä? Eikö näitä tapahtumia ole tallennettu lainkaan lohkoketjuun? Mikä se sellainen lohkoketju on, jossa ei ole kaikkia transaktioita? Turha kai kysyäkään.

Financial IT alkuperäinen ja Ruja Ignatova -erikoisnumero.
Entäs tämä sitten: Onecoinilta voi ostaa Financial IT-lehden erikoisnumeron, jonka kannessa on Ruja Ignatova. Lehti on sama kuin aiempi numero, mutta OC-versioon on vaihdettu kansikuvan lisäksi yksi artikkeliksi naamioitu mainos, jonka Onecoin on ilmeisesti itse maksanut. Lehden voi tilata suoraan julkaisijalta, mutta minimitilaus on 10 kappaletta ja hinta tällöin 199 dollaria.

Yhtiölle kelpaavat vain eurot
Yhtiön omalta sivulta voi ostaa yksittäisiä kappaleita 15 euron hintaan. Kiinnostavaa on, että lehden voi maksaa ainoastaan euroilla. Jos yritys ei itse hyväksy Onecoineja maksuvälineeksi, miten joku muu voisi hyväksyä? Yhtiön leikkiraha ei kelpaa edes sille itselleen.

Ja miksi kelpaisi? Yhtiön kannalta Onecoinit ovat arvottomia, koska niitä voi louhia tyhjästä. Rahallista arvoa niille syntyy vasta, kun jäsenet siirtävät oikeaa rahaa OC-leikkirahaa vastaan. Yhtiön tavoitteena on pyrkiä eroon OC-rahasta, ei saada sitä takaisin.

Hämmentyneenä seuraan, miten Onecoin-verkostoijat jatkavat uusien jäsenten värväystä ja käytännössä lupaavat taloudellista vaurastumista varoittavista uutisista huolimatta. Olen kuullut osallistujien salaa tekemiä nauhoituksia näistä tilaisuuksista.

Kaikki värvääjät eivät ole elämänkoululaisia, mutta yhteistä heille on sujuva puhe ja loistavat esiintymistaidot. Monilla on taustaa myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä, kiinteistövälittäjistä portsareihin. He vakuuttavat kuulijansa ja korostavat, ettei kryptovaluutan tekniikkaa tarvitse edes ymmärtää -- riittää, että lähtee rakentamaan omaa verkostoa. Oletko valmis tekemään muutaman tunnin ylimääräistä työtä viikossa, jos sillä voi ansaita satoja euroja extraa? Ja mahdollisuuden rikastumiseen? Kukapa ei olisi.

Vielä yksi ajatusleikki. Vuosi sitten tässäkin blogissa Onecoin-kannattajat korostivat, että kauppahinta on ostajan ja myyjän välinen sopimus. Jos ostaja katsoo 5000 euron englanninkielisen, muualta kopioidun koulutusmateriaalin olevan hintansa arvoista, ei kukaan voi siihen puuttua.

Asia ei ole ihan näin yksinkertainen. Esimerkiksi verottaja voi katsoa poskettoman suuren kauppahinnan olevan yritys kiertää veroja, ja lätkäistä jälkikäteen korotetun lahjaveron.

Entä jos alkaisin myydä 100 eurolla kirjaani, mutta antaisin maksutta kaupan päälle muutaman pullon Koskenkorvaa? Kauppani olisi tietenkin auki myös iltaisin ja viikonloppuisin, silloinhan asiakkaatkin liikkuvat. Tiedon tarve voi yllättää milloin tahansa -- ja minähän myyn vain kirjoja!

Todennäköisesti viranomaiset tulkitsisivat kaupan yritykseksi kiertää alkoholin myynnistä säädettyjä lakeja ja lopettaisivat touhun alkuunsa.

Muokattu 18.3.2016

328 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 328 / 328
SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Täytyypä pitää huoli omilla toimillaan, että OneCoin mennä porskuttaa eteenpäin ja menestyy


Eli kannattaa siis kaataa lisää rahaa veskan veskaan, koska se on ainoa keino pitää onecoin porskuttamassa. Kannattaa ottaa myös Onesafe käyttöön pisimmällä mahdollisella sopimuksella niin vähintäänkin triplaat kolikoiden määrän. Ja onesafesta huolimatta täytyy toki kaataa sitä massia lisää koneistoon, että karavaanin pyörät pyörii liukkaasti.

Onnea ja menestystä valitsemallasi tiellä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Kovasti huvittaa tämä onecoinin turvallisuus. Jokainen asiakas tunnetaan eikä voi käyttää rikollisiin toimiin. (edes rikolliset ei ole niin tyhmiä että käyttäis

KYC on ihan puppua ja tarkoitettu vain hidastamaan prosessia tahallisesti. Kuka haluaa käyttää rahaa, jos rahan liikkeelle laskenut yhtiö voi perua minkä tahansa kaupan? Mikä oikeus OC:llä olisi päättää puolestani, mihin rahoja käytän?

"Ei voi käyttää laittomiin tarkoituksiin", mainostavat OC-kuorolaiset. Mikä on laitonta? Joissakin maissa lieviä huumeita voi ostaa laillisesti, toisissa alkoholikin on kiellettyä. Toimiiko OC tässä poliisina?

Entä koskeeko laillisuusvaatimus myös veroja ja rahanpesua? Aikooko OC tarkistaa, että rahan käyttäjä on ilmoittanut tulonsa ja voittonsa verottajalle, vai salliiko se tällaisen laittomuuden oman etunsa nimissä?

Anonyymi kirjoitti...



Melkoista salaliittoteorioiden rakentamista, mutta tähän on toki kaikilla oikeutensa.

Onko joku tutustunut Onecoin:in käyttämän binäärimallin taloudelliseen rakenteeseen? No en ole itsekkään, mutta näin tästä binääristä hyvän esityksen joka minulle rittävän luotettavasti osoittaa laskennallisesti sen, että myyntikatteesta jää yritykselle 45-55% eli noin karkeasti puolet.

Miettikääpäs tätä taustaa vasten, että sortuuko se rakenne? No ei vaan sorru, koska kolikkokaupassa pyörii tässä sisäisen kaupan vaiheessa palkkiopotin rahat ja varmaan joku osa siirtyy lisäostoina osaksi uutta liikevaihtoakin.

Anonyymi kirjoitti...

"Uusin ihmetyksen aihe on CoinSafe. Yhtiö lupaa maksaa 100 kolikkoa sille, joka laittaa 1000 kolikkoa vuodeksi virtuaaliseen kassakaappiin"

Samaa olen itsekin ihmetellyt. Miksi joku haluaa maksaa korkoa lainaamilleen Onecoineille? Niitä ei voi käyttää mihinkään, eikä niitä voi lainata eteenpäin korkeammalla korolla. Vielä järjettömämmäksi homman tekee se, että korkoa maksava taho vakuuttelee Onecoinien arvon olevan nousussa. 1000 Onecoinia on tänään 5640 euroa ja jos yhden Onecoinin arvo on vuoden kuluttua 15 euroa, niin lainaaja maksaa takaisin 16500 euroa. Mikäli Onecoinin arvolasku on tiedossa, niin sitten hommassa on järkeä. Onecoinin hinnan ollessa 0,01 euroa takaisinmaksuhetkellä, pitää maksaa vain 11 euroa.

Miksi jonkun kannattaisi kiinnitää Onecoininsa vuodeksi 10% korolla? Järkevämpää olisi myydä Onecoinit ja ostaa uusia koulutuspakettien kautta. Siinä pääsee 1000% tuottoon. Samoin Onecoinin hinnan lähtiessä syöksymään, ne olisivat heti realisoitavissa.

Kolmas kysymys koskee koron maksamista. Mistä ilmestyvät ne koronmaksuun käytettävät Onecoinit? Eihän tuon pitänyt olla mikään ennakkoon louhittu, vaan niitä louhitaan sitä mukaa lisää kun tulee uusia jäseniä. Coinsafen omistajalla ei siis pitäisi olla mitään omaa kolikkovarantoa. Koronmaksu voi aiheuttaa myös sen, että kolikoiden kokonaismäärä ei riitä. Miten 2 miljardille kolikolle voitaisiin maksaa 10% korkoa, kun kolikoiden kokonaismäärä on maksimissaan 2,1 miljardia?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tämä on taas niitä kysymyksiä, joihin ei osaa vastata edes maajohtaja Vuorinen. Hänen vastauksensa on vain "Lähde Sofiaan, niin asia selviää". Ikään kuin vastausta ei voisi kertoa tänne Suomeen.

Paras strategia kolikoille on säilyttää niitä itse ja odottaa arvon 20-kertaistumista. Tämä on tosin pahasti ristiriidassa yhtiön oman tavoitteen kanssa, joka on tehdä kryptovaluutasta mahdollisimman käytettävä.

Yhtiön kannalta on tietenkin hyvä, jos asiakkaat kolikkoineen saadaan sidottua vuodeksi tai kahdeksi, mutta asiakkaan oma etu se ei todellakaan ole ja luvattu 10 % korko on mitätön korvaus pitkäaikaiseen säilytykseen liittyvästä riskistä.

Anonyymi kirjoitti...

"En tosin usko, että jatkossakaan saisimme lukea Onecoinin kannattajilta mitään oikeaa argumentointa, vaan luulen, että "vielä nähdään" ja "karavaani kulkee" -tyyppinen keskustelu jatkuu."
30. maaliskuuta 2016 klo 8.55

"Täytyypä pitää huoli omilla toimillaan, että OneCoin mennä porskuttaa eteenpäin ja menestyy, koska Petteri Punakuonon kakiminen housuun ja kaikkivaltias Bitcoin veijareiden pelihousujensa repiminen OneCoinin menestymisen myötä on jo pelkästään sen arvoista. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu:)"
31. maaliskuuta 2016 klo 6.31

M.O.T.

Anonyymi kirjoitti...

Voi herttileijaa mitä idiootteja täällä!!! :-)

SB kirjoitti...

Missä on kauppapaikat? Ehtiikö ne vielä tämän vuorokauden puolella avautua vai meneekö aprillipilaksi koko soppa.

Ainakin Rujalla on aikaa humppailla jonkun luennoitsijan kanssa sen sijaan, että neuvottelisi niistä kauppapaikoista. Erilaisia gaaloja on eri puolilla eurooppaa ja niitä kyllä mainostetaan villisti mutta luulisi, että 50000 kauppapaikan avaaminen olisi sen verran merkittävämpi asia, että yhtiö uhraisi sille edes hiukan palstatilaa edes omilla nettisivuillaan. Ellei sitten...

Anonyymi kirjoitti...

Siis tämä sakki on niin läpeensä tyhmää etten ole tiennyt tämän kaltaisia olevan olemassakaan. Mitä te siinä tyhmyyttänne viisastelette ja heitätte lokaa aamusta iltaan? Ei kai teitä vain huolestuta onecounin mahd onnistuminen. Kuules Petteri, kun yhtiön takana on pikkasen sinua fiksumpaa väkeä. Jos olisit heitä fiksumpi niin noin tyhmiä kysymyksiä et esittäisi ja vieläpä oikein viisastelevaan sävyyn. Miten edes kehtaat? Tee sinä niitä kirjailijan hommias ja anna muitten jotka siitä ymmärtävät keskittyä bisnekseen rauhassa. Lopputuloksen näet sitten aikanaan.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jos olisit heitä fiksumpi niin noin tyhmiä kysymyksiä et esittäisi ja vieläpä oikein viisastelevaan sävyyn. Miten edes kehtaat?

Aina kannattaa myöntää, jos ei ymmärrä jotain asiaa, eikä pitää suuta kiinni ja teeskennellä viisasta. Tällä menetelmällä olen ennenkin oppinut uutta.

Kerro toki, jos tiedät vastauksia. Ajatus siitä, että pidetään suu kiinni ja luotetaan bulgarialaisten tietävän vastaukset, ei kuulosta kovin fiksulta.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Etkö malta odottaa Onecoinien arvonnousua ja mahdollisuutta myydä kolikkosi? Muitakin helppoja tapoja rikastua löytyy, kuten tämä Suomalainen metodi.

Anonyymi kirjoitti...

Kautta aikojen ihmiset ovat sijoittaneet ja ottaneet enemmän tai vähemmän riskejä ja näin maailmaa on rakennettu ja välillä revitty alas. Mikäs siinä nyt niin häiritsee että toiset hankkivat onecoin-koulutuspaketteja. Eihän se pitäisi ketään toista häiritä saammeko tuottoa vai ei. Sehän on meidän asiamme. Ei tämä ole mitään sellaista jonka kanssa hätäillään että rahat sisään rahat ulos. Olkoot siellä ihan rauhassa tuottamassa ainakin muutaman vuoden. Hyvin tässä toimeen tullaan muutenkin ilman tuoton tuottoakin, yrittäjiä kun ollaan. Toki on tyhjätaskujakin joilla saattaa olla enemmän kiirettä saada tuottoa, jonka tietty ymmärtää senkin jos toimeentulo on surkeissa kantimissa. Tässä kuule ihan rauhassa odotellaan mahdollisten tuottojen osalta mutta muutoin sikana painetaan töitä ja rakennetaan verkostoa, ei pyramidia, vaan tasaista maailmanlaajuista verkostoa. Ja sitä tehdään ihan yötä päivää. Toisten roolina on sit täällä ihmetellä mistä oikeen kysymys. Ottakaa itse selvää niinkuin mekin otamme. Et tainnutkaan käydä Sofiassa vaikka niin lupasit kun kerran vieläkin olet niin monen suhteen kysymysmerkkinä. Mutta siksi täällä ei kukaan selittele mitään enempää koska ei tällaiseen ole syytä laittaa aikaa. Verkoston rakentajat ovat ihan erityyppistä yrittäjähenkistä porukkaa jos ymmärrät. Positiivista sakkia ylipäätään, jotka paiskivat motivoituneina töitä eivätkä kyttää mitä naapuri tekee. Ei sellaisia kateellisia purnaajia ja loanheittäjiä kuin ne jotka tällä palstalla viihtyvät. Palataan vaikka vuoden päästä sitten asiaan kun suurin osa työstä on tehtynä. Ja jos onecoin kaatuu, niin ei yrittäjältä koskaan sormi suuhun mene. Sitten keksitään jotakin muuta jos huvittaa. Hyvää vointia teille kaikille. Koittakaahan kestää! Ja ihan oman mielenterveytenne vuoksi kannattais nyt ajatella jotain ihan muuta kuin onecoinia kun ette kerran koulutuspaketteja ole hankkineet ettekä optioita siten omista. Ihan oikeesti!

Anonyymi kirjoitti...

Huomioni kiinnittyi parhialan irtautumiseen,kuinka onecoinin kakkosmies ei ole enää koulutuksissa mukana ja facestakin näkyy coinijutut poistaneen. Toivottavasti taas ei pääse livahtamaan ilman vastuuta

Anonyymi kirjoitti...


Mikä Parhialan irtautuminen?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Hyvin tässä toimeen tullaan muutenkin ilman tuoton tuottoakin, yrittäjiä kun ollaan. Toki on tyhjätaskujakin joilla saattaa olla enemmän kiirettä saada tuottoa, jonka tietty ymmärtää senkin jos toimeentulo on surkeissa kantimissa.

Suhtaudutko yhtä huolettomasti asiakkaiden laskuihin? Maksakoot kun jaksavat, minulla on aikaa odotella pari vuotta, ei mitään kiirettä...

Yleensä yrittäjät ovat tarkkoja rahoistaan, mutta poikkeus näköjään vahvistaa säännön.

Ottakaa itse selvää niinkuin mekin otamme. Et tainnutkaan käydä Sofiassa vaikka niin lupasit kun kerran vieläkin olet niin monen suhteen kysymysmerkkinä.

Miksei vastauksia voi antaa tänne Suomeen?

Ja jos onecoin kaatuu, niin ei yrittäjältä koskaan sormi suuhun mene. Sitten keksitään jotakin muuta jos huvittaa.

Eli jos Onecoin on laiton pyramidipeli niin ei se mitään, keksitään jotain muuta ja odotellaan kutsua poliisikuulusteluihin. Luulisi laillisuuden kiinnostavan ensi sijassa sijoittaneita, ei meitä katseella seuraavia.

Harvoin tapaa noin huoletonta yrittäjää.

Anonyymi kirjoitti...


Itsekkin yrittäjänä tulee oikein surullinen mieli siitä miten Petteri vääntää nuo yrittäjän kommentit juuri samaan tapaan kun nämä palstamaisterit jotka keksivät jokaiseen kommentiin jonkun mollaavan tulokulman....

Ja vielä ihmetellään kun ei täällä viitsitä kirjoitella asiallisia kommentteja...

Vai alkaako pelottamaan se tilanne jos Onecoin kuitenkin on kova juuttu, eli miten siinä sitten mahtaa omalle maineelle käydä... No eipäs spekuloida tällä, koska emme vielä tiedä miten tämä tarina tulee etenemään ja jatkumaan...

Fiksumpi kaveri ei olisi maalannut itseään nurkkaan, vaan jättänyt kunniakkaan selviytymisen ja maineen säilyttämisen kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Fiksumpi kaveri ei olisi maalannut itseään nurkkaan, vaan jättänyt kunniakkaan selviytymisen ja maineen säilyttämisen kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Minulle tämä ei ole peliä enkä laskelmoi omalla menestyksellä. Teen sen, minkä katson kansalaisvelvollisuudekseni.

Anonyymi kirjoitti...

On selvää, ettei onecoinin arvo tule nousemaan, jos joku kauppa ottaa onecoinia vastaan, niin arvo on sama kuin mitä maksoit koulutuspaketista ja tokeneista.
Et saa voittoa ja jos haluat saada edes jotain, niin joudut myymään coinit halvemmalla kuin mitä niistä maksoit ja kun kotiutat rahat niin joudut maksamaan onecoinille rahojen siirtämisestä.
Miinukselle mennään, mutta ehkä siinä oppii jotain.




Anonyymi kirjoitti...


Nyt oli pakko ottaa talteen Petterin julkisesti ilmoittama motiivi asialle, eli oikein kanslaisvelvollisuudeksi katsot toimintasi....

No jokainen tekee valintoja ja toimii omien valintojensa ja arvojensa mukaisesti... Onnea valitsemallasi tiellä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Saan yhteydenottoja ihmisiltä, joiden puolisot, veljet tms. ovat laittaneet isoja rahoja Onecoiniin eivätkä halua kuullakaan epäileviä mielipiteitä. Toivo helposta rikastumisesta sokaisee. Katson velvollisuudekseni tuoda esiin järjestelmän samanlaisuus Ponzi-huijausten kanssa ja ne lukuisat epäloogisuudet, joihin kukaan ei halua vastata.

Anonyymi kirjoitti...

Petterin maine ei kärsi onecoin epäselvyyksien esilletuomisesta,joten selvitystyö jatkuu varmasti.Onecoin huijauksessa kärsivät juuri pienituloiset herkkäuskoiset.

Anonyymi kirjoitti...

"Huomioni kiinnittyi parhialan irtautumiseen,kuinka onecoinin kakkosmies ei ole enää koulutuksissa mukana ja facestakin näkyy coinijutut poistaneen. Toivottavasti taas ei pääse livahtamaan ilman vastuuta"

Kyllä Juha Parhiala (alias Haju Pilaraha) näyttäisi edelleen facessa olevan ja päivittää yhä sivujaan netistä löytämillään valokuvilla. Lisäksi sivuilla on edelleen Onecoin-matskua, mutta ei kylläkään ylenpalttisesti. Sekin on totta, että tilaisuuksissa häntä ei ole nähty yhtä paljon kuin aikaisemmin, mutta ehkä hän ei enää uskalla esiintyä julkisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Petsku Petteri Järvien maan kuningas, tässä sulle poliisien ihan ihka omat pyramiitiportaat, selvitäppäs tänään näiden sielunelämä näin aprillipäivän kunniaksi:) https://www.facebook.com/Suomenpoliisi/photos/a.223925181512.143139.134532941512/10153375020936513/?type=3

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys Petteri ja lukijat,

Olen seurannut läheltä erään henkilön liittymistä tähän Onecoin asiaan. Hän joutui esittelytilaisuuden jälkeen maksamaan summan heti pankista pikasiirtona Turkulaisen yksityishenkilön tilille. Tämä oli kuulemma muidenkin paikallaolijoiden käytäntö.

Onko sinulla näkemystä tällaisen aspektin laillisuuteen Onecoin toiminnassa? Käsittääkseni tämä yksityiselle henkilölle Onecoin maksujen ohjaaminen saattaa jollain lailla täyttää veroihin tai liiketoimintaan liittyvien lakien rikkomista? Onecoinillahan ei ole suomessa mitään virallisesti rekisteröityä toimintaa tai laillista edustajaa. Voisi kuitenkin kuvitella, että laillisuusnäkökulmasta rahansiirrot pitäisi tapahtua suoraan Bulgariaan tai Gibraltarille?

Voisiko asiasta tehdä rikosilmoituksen tästä näkökulmasta? Mitään kuittia tai muuta sopimusta kuin tietysti pankista saatavan kuitin ei siirrosta saa.



SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Itsekkin yrittäjänä tulee oikein surullinen mieli siitä miten Petteri vääntää nuo yrittäjän kommentit juuri samaan tapaan kun nämä palstamaisterit jotka keksivät jokaiseen kommentiin jonkun mollaavan tulokulman....
Ja vielä ihmetellään kun ei täällä viitsitä kirjoitella asiallisia kommentteja...


Tosiasioiden esilletuominen ei ole mikään "mollaava tulokulma". Eiköhän tässä ole mollaamista tapahtunut ihan toisesta suunnasta kun teknisiin ja muihin kysymyksiin ei ole vastattu vaan ne on sivuutettu. Vai onko mielestäsi korrektia vastata, että "tule sofiaan" kun on kysytty firman tietoja tai järjestelmän teknisiä yksityiskohtia?

Se on myös kuulijasta ja hänen teknisestä tietämyksestään kiinni miten hän suhtautuu näihin esilletuotuihin kommentteihin. Asia voi tuntua mollaavalta silloin, kun tekninen tietämys ei ole sillä tasolla, että voisi asiasta samalla tasolla argumentoida tai jos ne kommentit kokee jotenkin uhkana omille valinnoille ja sijoituksille.

Sitä tuskin kukaan voi kiistää, että tämän tasoisessa järjestelmässä yksikin epäloogisuus tai poikkeama lisää epäilyjä toiminnan laillisuudesta. Ja kun asiaa katsotaan taaksepäin niin näitä poikkeamiahan on ollut aika tavalla kuten Mastercard-, pankkitili- ja auditointisekoilua, ristiriita verrattuna oikeisiin kryptovaluuttoihin jne, jne).

Anonyymi kirjoitti...

"Käsittääkseni tämä yksityiselle henkilölle Onecoin maksujen ohjaaminen saattaa jollain lailla täyttää veroihin tai liiketoimintaan liittyvien lakien rikkomista?"

Yksin sillä perusteella, kenelle maksu maksetaan, ei pysty sanomaan mitään toiminnan laillisuudesta tai laittomuudesta. Toki se on yksi peruste lisää epäillä koko Onecoin-toiminnan laillisuutta ja myös yksittäisen Onecoin-esittelijän rehellisyyttä. Minulla on ollut se käsitys, että rahat pitäisi maksaa suoraan Onecoinille, ja tätä varten Onecoin ilmoittaa palvelussaan myös pankkitilin numeron (joka tosin vaihtuu alinomaa, kun pankit ottavat etäisyyttä Onecoiniin). Vaikuttaa vahvasti siltä, että kyseinen esittelijä on rakentanut jonkin oman veivauksensa vielä Onecoinin huijauksen päälle.
Tällaiseen verkosto-/pyramiditoimintaan liittyy varmasti lukuisia muitakin epäselvyyksiä ja laittomuuksia verotuksen ja ilmoitusvelvollisuuden suhteen, mutta ne ei taida viranomaisia (tai ainakaan poliisia) kiinnostaa ennen kuin asiaan herätään toden teolla.

Anonyymi kirjoitti...

Perinteisen rahoitusalan on huomioitava riskit Bitcoininissa
St. Mary's Universityn apulaisprofessori, asianajaja Angela Walch, pohtii tuoreessa tutkimuksessaan (.pdf) Bitcoin-lohkoketjun käyttöönoton riskejä perinteisellä pankki- ja rahoitusalalla. Vaikka alan järjestelmät ovat vanhanaikaisia, niitä ei voida korvata uusilla ennen kuin ollaan varmoja, että muutokset ovat turvallisia ja luotettavia.
Walch pitää Bitcoinin riskejä liian suurina, jotta sillä pystyttäisiin ylläpitämään rahoitusalan infrastruktuuria. Bitcoinin riskit kulminoituvat kolmeen asiaan: ohjelmiston päivitysten tekemiseen, hajautettuun ylläpitoon ja avoimeen lähdekoodiin. Riskit ilmenevät bugien ja hyökkäysten mahdollisuudessa ja uusien versioiden käyttöönoton ongelmissa (mm. hardforkit) sekä siinä, että sen hajautettu ylläpito ja avoimen lähdekoodin kehitystyö aiheuttavat ongelmia muun muassa päätöksenteossa ja vastuunotossa, etenkin jos järjestelmään ilmestyy vikoja.
Walch pitää tärkeänä, että Bitcoinin riskejä arvioidaan nyt, ennen kuin suuria järjestelmiä keretään rakentaa sen päälle. Riskianalyysi auttaa myös laajemmassa avoimen lähdekoodin projektien tarkastelussa. Bitcoinin mahdollinen soveltumattomuus rahoitusalan infrastruktuurin pohjaksi voi tarkoittaa, että muitakaan julkisen infrastruktuurin kriittisiä osia ei pystytä tekemään avoimella lähdekoodilla

Anonyymi kirjoitti...

>> "Käsittääkseni tämä yksityiselle henkilölle Onecoin maksujen ohjaaminen saattaa jollain lailla täyttää veroihin tai liiketoimintaan liittyvien lakien rikkomista?"

Yksin sillä perusteella, kenelle maksu maksetaan, ei pysty sanomaan mitään toiminnan laillisuudesta tai laittomuudesta. Toki se on yksi peruste lisää epäillä koko Onecoin-toiminnan laillisuutta ja myös yksittäisen Onecoin-esittelijän rehellisyyttä. Minulla on ollut se käsitys, että rahat pitäisi maksaa suoraan Onecoinille, ja tätä varten Onecoin ilmoittaa palvelussaan myös pankkitilin numeron (joka tosin vaihtuu alinomaa, kun pankit ottavat etäisyyttä Onecoiniin). Vaikuttaa vahvasti siltä, että kyseinen esittelijä on rakentanut jonkin oman veivauksensa vielä Onecoinin huijauksen päälle.
Tällaiseen verkosto-/pyramiditoimintaan liittyy varmasti lukuisia muitakin epäselvyyksiä ja laittomuuksia verotuksen ja ilmoitusvelvollisuuden suhteen, mutta ne ei taida viranomaisia (tai ainakaan poliisia) kiinnostaa ennen kuin asiaan herätään toden teolla. >>

Herää vahva epäilys siitä, että tämä yksityishenkilö on ostanut onecoineillaan lahjakooodeja. Ne ovatkin ainoa mihin onecoineja voi käyttää, siinäkin kurssi on 1 onecoin = 0,5 euroa. Myy lahjakoodin käteisellä eteenpäin ja sillä selvä.

Anonyymi kirjoitti...

Perinteisen rahoitusalan on huomioitava riskit Bitcoininissa
St. Mary's Universityn apulaisprofessori, asianajaja Angela Walch, pohtii tuoreessa tutkimuksessaan (.pdf) Bitcoin-lohkoketjun käyttöönoton riskejä perinteisellä pankki- ja rahoitusalalla. Vaikka alan järjestelmät ovat vanhanaikaisia, niitä ei voida korvata uusilla ennen kuin ollaan varmoja, että muutokset ovat turvallisia ja luotettavia.
Walch pitää Bitcoinin riskejä liian suurina, jotta sillä pystyttäisiin ylläpitämään rahoitusalan infrastruktuuria. Bitcoinin riskit kulminoituvat kolmeen asiaan: ohjelmiston päivitysten tekemiseen, hajautettuun ylläpitoon ja avoimeen lähdekoodiin. Riskit ilmenevät bugien ja hyökkäysten mahdollisuudessa ja uusien versioiden käyttöönoton ongelmissa (mm. hardforkit) sekä siinä, että sen hajautettu ylläpito ja avoimen lähdekoodin kehitystyö aiheuttavat ongelmia muun muassa päätöksenteossa ja vastuunotossa, etenkin jos järjestelmään ilmestyy vikoja.
Walch pitää tärkeänä, että Bitcoinin riskejä arvioidaan nyt, ennen kuin suuria järjestelmiä keretään rakentaa sen päälle. Riskianalyysi auttaa myös laajemmassa avoimen lähdekoodin projektien tarkastelussa. Bitcoinin mahdollinen soveltumattomuus rahoitusalan infrastruktuurin pohjaksi voi tarkoittaa, että muitakaan julkisen infrastruktuurin kriittisiä osia ei pystytä tekemään avoimella lähdekoodilla

Petteri, The Master of Universe and our GOD:)

Anonyymi kirjoitti...

Angela Walch suositteleekin, että olemassaolevat valuutat korvataan Onecoinilla, jossa ei ilmene vikoja (parin viikon huoltokatkoja lukuunottamatta) ja joka on turvallinen käyttää (tai siis olisi, jos sitä voisi käyttää) ja jossa ei ole hajautettua järjestelmää (koska se pyörii Rujan läppärillä). Infrastruktuurissa ei ole muitakaan kriittisiä osia, sillä kaikki rahat päätyvät Rujan mutsille, Veskalle.

Anonyymi kirjoitti...

"Riskianalyysi auttaa myös laajemmassa avoimen lähdekoodin projektien tarkastelussa. Bitcoinin mahdollinen soveltumattomuus rahoitusalan infrastruktuurin pohjaksi voi tarkoittaa, että muitakaan julkisen infrastruktuurin kriittisiä osia ei pystytä tekemään avoimella lähdekoodilla."

Jos Bitcoin soveltuu huonosti, niin OneCoin ei sovellu ollenkaan – yhtään mihinkään.

Anonyymi kirjoitti...

Pankin kanssa työskentelyä vältetään. Palkkiot maksetaan vouchereilla, joita sitten myydään uusille liittyjille käteisellä. Näin saadaan raha kierrätettyä ja uusia jäseniä liitettyä samalla mukaan joka edesauttaa ponzin kulkua.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tällöin kyse on rahanpesusta ja harmaasta taloudesta, joka on ilman muuta poliisiasia.

Anonyymi kirjoitti...

Perinteisen rahoitusalan on huomioitava riskit Bitcoininissa
St. Mary's Universityn apulaisprofessori, asianajaja Angela Walch, pohtii tuoreessa tutkimuksessaan (.pdf) Bitcoin-lohkoketjun käyttöönoton riskejä perinteisellä pankki- ja rahoitusalalla. Vaikka alan järjestelmät ovat vanhanaikaisia, niitä ei voida korvata uusilla ennen kuin ollaan varmoja, että muutokset ovat turvallisia ja luotettavia.
Walch pitää Bitcoinin riskejä liian suurina, jotta sillä pystyttäisiin ylläpitämään rahoitusalan infrastruktuuria. Bitcoinin riskit kulminoituvat kolmeen asiaan: ohjelmiston päivitysten tekemiseen, hajautettuun ylläpitoon ja avoimeen lähdekoodiin. Riskit ilmenevät bugien ja hyökkäysten mahdollisuudessa ja uusien versioiden käyttöönoton ongelmissa (mm. hardforkit) sekä siinä, että sen hajautettu ylläpito ja avoimen lähdekoodin kehitystyö aiheuttavat ongelmia muun muassa päätöksenteossa ja vastuunotossa, etenkin jos järjestelmään ilmestyy vikoja.
Walch pitää tärkeänä, että Bitcoinin riskejä arvioidaan nyt, ennen kuin suuria järjestelmiä keretään rakentaa sen päälle. Riskianalyysi auttaa myös laajemmassa avoimen lähdekoodin projektien tarkastelussa. Bitcoinin mahdollinen soveltumattomuus rahoitusalan infrastruktuurin pohjaksi voi tarkoittaa, että muitakaan julkisen infrastruktuurin kriittisiä osia ei pystytä tekemään avoimella lähdekoodilla

Anonyymi kirjoitti...

Oleko Petteri "vähän" persaukinen? Sinussahan paistaa totaalinen köyhyyden henki:)

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen kommentoija kiteyttää coinistejen luoteenlaadun, onecoiniin ja muihin hokkuspokkus-temppuihin haksahtaa ihmiset joille kaikki mitataan rahassa, ja joiden järjenvalo sammuu kun joku sitä lupaa

Anonyymi kirjoitti...

Oletko sinäkin persaukinen, näköjään:)

Anonyymi kirjoitti...

Keskituloinen ja velaton, mutta ennemmin eläisin loppuelämän 'persauki' kuin huijaisin vanhuksilta ja muilta harkintakyvyttömiltä rahat. Sääli, että joillekkin muutama tonni on esimerkiksi sukulaissuhteita isompi juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Sorry OneCoin unelmoijat, onecoin on eilisen juttuja. Itse suosittelisin DreamCoinia:
https://www.youtube.com/watch?v=TUGCk9jda40

Anonyymi kirjoitti...


Harmi kun tänne ei saa kuvia, eli tuo somessa kietävä Petteristä tehty Onecoin mainos on loistava ja sopii päivän teemaan :-)

Anonyymi kirjoitti...

Sousittelen PetJärCoinia, se on tämän päivän kyrpävaluutta uutuus:). Sillä pystyy kuulemma ostamaan karvasta pillua Tallinnasta.

Anonyymi kirjoitti...

vai ihan Sousittelet :D onecoinisteilta taitaa hymy hyytelöityä ja jutut loppua on sen verran kuivaa lppää...karavaani parkissa ja koirilla haukkupanta....

Anonyymi kirjoitti...


Petterikin suosittelee panostamaan Onecoiniin... Kyllä vaan, eli 1.4 julkaistussa mainoksessa Petteri kertoo tulleensa järkiin ja tajunneensa miten vallakumouksellisesta järjestelmöstä Onecoinissa on kyse....

Uskon että tuo mainos ja julkaisu vielä leviää, koska siinä kerrottiin että mainosta on tilattu 20000kpl painos jaettavaksi ja sijoitettavaksi kaikille julkisia ilmoituksia varten oliville ilmoitustauluille....

Aivan loistava avaus huhtikuulle...

Anonyymi kirjoitti...

"Hämmentyneenä seuraan, miten Onecoin-verkostoijat jatkavat uusien jäsenten värväystä ja käytännössä lupaavat taloudellista vaurastumista varoittavista uutisista huolimatta."

Eikö tämä ole melko ilmeistä. Nämä ihmiset ovat huijareita. Kyllä he tietävät asian todellisen laidan mutta pistävät oman hyvinvointinsa muun edelle. Vaikka homma on täyttä kusetusta niin kyllä jotkin tienaavat ja paljon.

Anonyymi kirjoitti...


Joku karikatyyritaiteilija on piirrellyt Järvisiä ja nuo on mennyt hyvin kaupaksi...

Anonyymi kirjoitti...

Tulipas luettua tämäkin ketju, moni täällä kertoilee ettei one coinin mastercard toimi, täyttä sontaa tuokin. Viimeksi perjantaina käytin kyseistä korttia ja vallan mainiosti tuo toimi ravintolalaskua ja risteilylaskua maksaessa.

Jos jotain kirjoitatatte niin pysykää edes faktassa älkääkä suoltako sitä sontaa.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
moni täällä kertoilee ettei one coinin mastercard toimi, täyttä sontaa tuokin.


Ja miten se raha on sille kortille päätynyt?
Mitä ruja ottaa nostopalkkiota kun vaihtat kolikoita euroiksi ja edelleen kortille? Miksi kortissa lukee prepaid?

Kortti voi toimia vallan mainiosti mutta nykytiedon valossa se on vain prepaid-kortti eli rahasiirrot kolikoista euroiksi ja edelleen kortille ei onnistu. Saatika sitten joku reaaliaikainen konversio maksutapahtuman yhteydessä.

Miksi sitten kysyn nostopalkkiosta. Toisaalla oli kuvankaappaus rahojen nostosta. Siinä palvelumaksuksi oli merkitty 15 € (!) ja nostettava summa oli noin 11 €. Tuossa ei liene muuta järkeä kuin se, että rujalle jää joka tapauksessa muutama euro vaikka joku jotain systeemistä ulos ottaisikin.

Jos näissä oli jotain asiavirheitä, korjannet asiallisesti argumentoimalla ja vaikka kuvalla kortista höystettynä.

Anonyymi kirjoitti...

Plää plaa plää plaa plää plaa plää plaa plää plaa plää plaa plää plaa plää plaa. Juupas eipäs juupas eipäs juupas eipäs juupas eipäs juupas eipäs juupas eipäs, tässäpä tärkeimmät ja olennaisimmat asiat tältä palstalta.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ne coinsafen korkona maksamat kolikot tulee?

Anonyymi kirjoitti...

Ne tulee tietysti siitä arvonnoususta, joka syntyy, kun ihmiset tallettaa onecoineja coinsafeen. Silloin onecoineja on vähemmän liikenteessä ja niiden arvo silloin tietysti nousee. Kun onecoin on arvokkaampi, niin sillä voidaan maksaa enemmän korkoa coinsafessa oleville kolikoille. Jos et ymmmärrä tätä, niin ei se mitään, luota vaan siihen, että homma toimii.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös niintä kolikkoja synny tasan 2,1 miljardia kappaletta ja ne louhitaan suoraan käyttäjille tokeneita vastaan. Toiset käyttäjätkö sitä korkoa maksaa vai ostaako yhtiö niitä takaisin maksaakseen tuon koron? Ja mitä sitten tapahtuu kun CoinSafessa on niin paljon kolikkoja,että vapaita kolikkoja ei enää riitä korkojen maksuun, mistä ne sitten tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Plää plaa plää plaa. Hahahahah! Olipa hyvin sanottu! Juuri sen arvoinen palsta tämä on. Vain onecoinistit kirjoittavat asiaa, jota sitten nuo plääplaat eivät yhtään käsitä! Hahahah! Kyllä niin naurattaa!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ostakaa nyt tyhmien kyselijät edes joku koulutuspaketti ja opiskelkaa kun noin pihalla olette Petteriä myöden. Jos lukion pitkä matikka oli 9 tai 10 ja teillä on sen verran englannin kielen taitoa että kykenette ymmärtämään vähän vaativampaa taloustiedettä niin eiköhän opiskelu suju. Kysykää sit neuvoa tarvittaessa terävämmiltä. Tsemppiä yrityksellenne! Hahahahaa!!

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Ostakaa nyt tyhmien kyselijät edes joku koulutuspaketti ja opiskelkaa kun noin pihalla olette Petteriä myöden.


Olen kyllä lukenut nuo "koulutuspaketit" maksamatta niistä pennin latia. Enkä kyllä olisi ollut valmis niistä mitään maksamaankaan, kopioitua roskaa ja saman tiedon saa verkosta ilmaiseksi. Mitä sen siis pitäisi todistaa mistään? Tottakai siellä puhutaan onecoinin puolesta, miten muutenkaan hölmöläisiä saataisiin mukaan tai uskomaan hömppään.

Faktat kryptovaluutoista on kerrottu miljoona kertaa eikä onecoin sovi niihin kuvioihin.

Ai niin, oliko muuten niitä kauppapaikkoja jo olemassa? Joku coinisti voisi niiden perään kysellä, että missä vaiheessa mennään. Luulisi, että omien sijoitusten käyttö kiinnostaisi.

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä miksi tästä edes väitellään. Ponzi mikä ponzi. Tulee kosahtamaan ennen pitkään. Säliksi käy "sioittajia" Se on ihan voi voi, No, jos ei omaa talonpoikaisjärkeä, ninn sitten ei. Myötähäpeää...

Anonyymi kirjoitti...

Ostakaa nyt tyhmien kyselijät edes joku koulutuspaketti ja opiskelkaa kun noin pihalla olette Petteriä myöden. Jos lukion pitkä matikka oli 9 tai 10 ja teillä on sen verran englannin kielen taitoa että kykenette ymmärtämään vähän vaativampaa taloustiedettä niin eiköhän opiskelu suju. Kysykää sit neuvoa tarvittaessa terävämmiltä. Tsemppiä yrityksellenne! Hahahahaa!!

Ei tunnu normaalin matematiikan/fysiikan/taloustieteen lait pätevät onecoinissa. Onko noissa koulutusmateriaaleissa jotain mustaa magiaa vai miten siellä selitetään nää mahdottomuudet??

Anonyymi kirjoitti...

Koulutuspaketit saa lukea ilmaiseksi, ihan OneCoin sivuilta:

100€ - http://www.onecoin.eu/upload/library/manual/en/L1.pdf
500€ - http://www.onecoin.eu/upload/library/manual/en/L2.pdf
1000€- http://www.onecoin.eu/upload/library/manual/en/L3.pdf
3000€- http://www.onecoin.eu/upload/library/manual/en/L4.pdf
5000€- http://www.onecoin.eu/upload/library/manual/en/L5.pdf

Anonyymi kirjoitti...

>>Ne tulee tietysti siitä arvonnoususta, joka syntyy, kun ihmiset tallettaa onecoineja coinsafeen. Silloin onecoineja on vähemmän liikenteessä ja niiden arvo silloin tietysti nousee. Kun onecoin on arvokkaampi, niin sillä voidaan maksaa enemmän korkoa coinsafessa oleville kolikoille. Jos et ymmmärrä tätä, niin ei se mitään, luota vaan siihen, että homma toimii.>>

Tämän on pakko olla trolli. Ei ketään noin uunoa voi olla. Coinsafelle alkaa satamaan taivaasta ylimääräisiä onecoineja koron maksamiseen, koska onecoinin arvo nousee. Miksei niitä onecoineja ala ilmestymään tyhjästä kaikille oneicoinin omistajille arvon noustessa?

Anonyymi kirjoitti...

>>Ne tulee tietysti siitä arvonnoususta, ...

>>Tämän on pakko olla trolli.

Huh! Pelästyin jo, että ei kai sitä oteta todesta :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ruja on kuten tiedätte lakitieteen tohtori, taloustieteiden nero, innovatiivinen edelläkävijä. IQ yli 200. Nerot luovat uutta ja raivaavat kaikki esteet. Kyllin älykkäät liittyvät joukkoon. Tyhmät valittavat ja keskittyvät vikojen etsimiseen ja ovat ikuisia luusereita. Miksi ymmärtäisitte mitään Rujan ajatuksista kun kerran tyhmiä olette? Yhdellä sanalla sanoen TYHMIÄ!

Anonyymi kirjoitti...

"Ruja on kuten tiedätte lakitieteen tohtori, taloustieteiden nero, innovatiivinen edelläkävijä. IQ yli 200. Nerot luovat uutta ja raivaavat kaikki esteet. Kyllin älykkäät liittyvät joukkoon. Tyhmät valittavat ja keskittyvät vikojen etsimiseen ja ovat ikuisia luusereita. Miksi ymmärtäisitte mitään Rujan ajatuksista kun kerran tyhmiä olette? Yhdellä sanalla sanoen TYHMIÄ!"

Heh heh. Provohan tämä. Millä tavalla lakitiede valmentaa kryptovaluuttojen louhintaan? Pikemminkin lähes ainoastaan lakitekninen asiantuntemus tuossa kohtaa organisaatiota on jotain, minkä vuoksi sijoittajien kannattaisi olla huolissaan.

Kuukauden vaihtumisesta on jo kohta viikko, ensimmäistäkään kauppapaikkaa ei ole vielä avattu. Taisi karavaani eksyä aavikolle.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin tämä tyhmyys ja tietämättömyys etenee. No niin, missäs seuraava tyhmä odottaapi vuoroaan? No niin rohkeasti vain lisää tyhmyyksiä lausumaan...hihih!

Anonyymi kirjoitti...

"No niin, missäs seuraava tyhmä odottaapi vuoroaan?"

- Tommi Vuorinen lähtiessään hakemaan massia sioittajilta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt lisätään vaan kunnolla kaasua OneCoin rintamalla, saadaan IT-Jeesus Petterin ja opetuslapsien lärveihin hymyt huulille:)

Anonyymi kirjoitti...

"Mikäs siinä nyt niin häiritsee että toiset hankkivat onecoin-koulutuspaketteja. Eihän se pitäisi ketään toista häiritä saammeko tuottoa vai ei. Sehän on meidän asiamme."

No niin, sehän tässä häiritsee ainakin että tämän sonnan selvittäminen kestää kaatumisen jälkeen taas vuosikausia ja maksaa meille muille veronmaksajille miljoonia oikeuslaitoksen kuluina. Ei löydy taatusti edes sen vertaa takavarikkoon kattamaan kuluja mitä wincapitasta aikoinaan, kun rahat valuu Bulgariaan ja ties minne.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tätillä ois munat se ois setä keskustelu jatkuu, varsinaisia satusetiä palsta täynnä Petteri suurimpana. Koita nyt jo antaa periksi että sinun yhden miehen epätoivoinen ristiretki ei etenee.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on kyllä monia virkavallan edustajia Onecoinissa. Mm. KRP:stä.

Paljonko muuten aina saa rahaa Petterin sivulla vierailevista ja heidän klikkauksistaan noilta mainostajilta, ketkä mainostaa Petterin sivulla? Mitä enemmän kävijöitä riittää - sitä enemmän napsahtelee euroja Petterille. Että näin minäkin osaltani halusin Petteriä jeesiä. Ole hyvä! :)

Luitteko muuten sitä juttua Bitcoinmagazinesta missä kerrottiin miksi Bitcoin ei ole tulevaisuuden kryptovaluutta? https://bitcoinmagazine.com/articles/angela-walch-risk-factors-to-consider-before-replacing-existing-financial-infrastructure-with-bitcoin-blockchain-technology-1459279325

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on kysymyksessä Petteri Järvisen blogi, jossa hän esittää kysymyksiä onecoinia kohtaan. Vastaukseksi coinisteilta tulee pelkästään henkilökohtaisia solvauksia ja tulette näkemään, sen sijaan että vastattaisiin asiallisesti suurta kansaa askarruttaviin epäkohtiin onecoinin suhteen.

Miksi näin? Eikö vastauksia ole, vai eikö niitä haluta antaa?
Ja jos toimintaa tehdään kansainvälisesti internetin välityksellä, niin kyllähän vastaukset kysymyksiin pitäisi antaa muuallakin kuin kahden kesken Bulgariasssa.

Anonyymi kirjoitti...

"Meillä on kyllä monia virkavallan edustajia Onecoinissa. Mm. KRP:stä. " - WinCapitaa puolusteltiin melkein sanasta sanaan samalla tavalla :) Eli perustelusi todistusarvo on pyöreä nolla.

Heitetään nyt pallo takaisin: kuinka kauan olet valmis odottamaan kauppapaikkojen aukeamista tai ylipäätään sitä, että onecoineja voi käyttää oikeasti? Prepaid-Mastercardin kaltaisia ratkaisuja ei lasketa, ei myöskään kaukoidässä sijaitsevia golfklubeja, joilla kuuleman mukaan voi maksaa onecoineilla (tai sitten ei, kuten tiedustelut osoittivat).

Anonyymi kirjoitti...

Pallonheittäjälle: ei se ollut perustelu. Se oli fakta - ihan vain tiedoksi. Minulla ei ole tarvetta perustella - kukin tekee sitä mihin itse uskoo. :) Täällä on todella paljon väärää tietoa annettu Onecoinista - se on fakta - ja niihinkään en puutu. Jokainen ketä asia oikeasti kiinnostaa ottaa asioista itse suoraan selvää eikä usko kuulopuheisiin. Tai niin minä ainakin tein ja tulin siihen tulokseen, että Onecoiniin on lähdettävä mukaan - on siinä niin isosta jutusta kyse - ollaan kuitenkin perustamassa kokonaan uutta maksutapaa - kryptovaluutta on siinä vain osana. Kukin taas tyylillään, että ketä ja mitä uskoo ja kuuntelee. Enemmän kuitenkin olen nähnyt täällä, mitä sen 4 kertaa olen tänne poikennut, että täällä vakiokirjoittelijat menevät henkilökohtaisuuksiin kuin kukaan muu. Se on heidän tyylinsä.

Negatiivisuus vetää puoleensa negatiivisuutta ja positiivisuus positiivisuutta. Itse kuulun tähän viimeisen kannattajiin. Että oli aihe mikä tahansa niin pysytään positiivisina ja ystävällisinä. Jokainen tekee elämällään sen mitä itse päättää tehdä. Onecoin sopii minulle ja toisille taas ei. Ei siinä sen kummempaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten onecoinista voi tulla iso juttu ja mullistava maksutapa, jos se ei sovi kaikille? Ei valuutta ole mikään elämäntapa, se on vain vaihdannan väline.

Ainoa syy miksi onecoin kiinnostaa ketään, on se, että siinä luvataan suuret voitot, jos sijoitat nyt 100e niin vuoden päästä voit olla miljonääri, se on ainut syy.
Kaikki onecoinia omistavat haluavat päästä niistä eroon, hinta ei tule nousemaan vaan laskemaan, vain pyramidin huipulla olevat rikastuvat.
Se on niin simppeliä.

Anonyymi kirjoitti...

Kaiken tarvittavan tiedon saa googlettamalla ja katsomalla pari videota.Omistajan taustoista alkaen, MLM "ammattilaisten" taustoihin edeten ja kaikkiin valheellisiin "materiaaleihin" päättyen,voi vain todeta,että onecoin on hävytön HUIJAUS!

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Minulla ei ole tarvetta perustella - kukin tekee sitä mihin itse uskoo. :) Täällä on todella paljon väärää tietoa annettu Onecoinista - se on fakta - ja niihinkään en puutu. Jokainen ketä asia oikeasti kiinnostaa ottaa asioista itse suoraan selvää eikä usko kuulopuheisiin. Tai niin minä ainakin tein....


Ja keneltä kysyit, Rujalta? Petterihän on pyytänyt vastauksia Bulgariasta, kuitenkaan saamatta niitä. Mikä olisi seuraavaksi luotettavin taho jolta voisi asioita tiedustella?

Entäs sitten, jos keneltäkän luotettavalta taholtaei saa vastausta. Pitääkö sitten käyttää maalaisjärkeä vai elon laskuoppia ja päätellä asiat itse?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymin kommentti....tai niin minä ainakin tein.... oli kokonaisuudessaan erittäin asiallinen ja hieno. Sen sijaan sinä Sebastian, anna sielullesi rauha, sillä sinähän olet jo todennut ja tuominnut onecoinin scamiksi kuten moni muukin täällä, joten miksi kyselet edelleen? Älkää myös vaivatko päätänne sillä mikä olisi se luotettava taho, sillä sellaista ei teille ole olemassakaan. Ja edelliselle..satasella ei miljonääriksi tule kukaan, mutta voit saada käyttäjäystävällisen maksuvälineen ja siitä tässä ennen kaikkea kuitenkin on kysymys: tulevaisuuden maksuvälineestä.

Petteri Järvinen kirjoitti...

mutta voit saada käyttäjäystävällisen maksuvälineen

Millä tavalla Onecoin olisi käyttäjäystävällisempi kuin Bitcoin? Siis siinä tapauksessa, että OC:stä tulisi juuri sellainen kuin Tommi Vuorinen on luvannut.

Bitcoinilla voi maksaa lähes ilmaiseksi, rahoja voi vaihtaa automaatissa molempiin suuntiin, lompakko-ohjelmia kaikille alustoille, ei minkään yksittäisen yrityksen varassa jne.

Anonyymi kirjoitti...

Juu Petteri, aivan noin toimii onecoin mastercard. Teen sillä kaikki ostokseni ja hienosti toimii. Sebastiania kehoittaisin vielä ottamaan yhteyttä bitcoiniin ja etereumiin kun kerran onecoin ei tunnu luotettavalta taholta selvitellä asioita. Kysy heiltä mitä mieltä he ovat onecoinista? Onko jo käyttökelpoinen maksuväline vaiko ei ja miltä onecoinin tulevaisuus heidän mielestään näyttää?

Anonyymi kirjoitti...

Prepaid mastercard on vaan aika kallis, kortin lataaminen maksaa 5%, minimi 25e, maksaminen 1.5e/maksu ja rahan nostaminen automaatista 3%, minimi 4.5e.
Itse käytän mielummin ihan sitä perinteistä pankkikorttia, ei tarvitse latailla eikä maksaa ylimääräisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Sebastiania kehoittaisin vielä ottamaan yhteyttä bitcoiniin ja etereumiin kun kerran onecoin ei tunnu luotettavalta taholta selvitellä asioita. Kysy heiltä mitä mieltä he ovat onecoinista? Onko jo käyttökelpoinen maksuväline vaiko ei ja miltä onecoinin tulevaisuus heidän mielestään näyttää?

Onecoin ja Ruja ovat Bitcoin-piireissä tuntemattomia, mutta ne jotka ovat asiasta kuulleet tietävät yleensä että se on huijaus.

Anonyymi kirjoitti...

Jep coinistin panos tähän keskusteluun on plää plää... ei kai nyt ahneelta aivopestyltä tunkilta voi enempää odottaa

Anonyymi kirjoitti...

Älähän nyt jauha paskaa, kukaan ei ole niin pässi että maksais kortilla jonka käyttömaksut on ihan naurettavat

Anonyymi kirjoitti...

Okej, vai että oikein prepaid-kortti ja maksullinen. Ja Ruja on tuntematon bitcoinille. Ja sen sijaan kuulopuheilla mennään. Hyvä näin, ihan kuten haluatte arvon herrat. Hyvää illanjatkoa teille joka tapauksessa ja kauniita unia, nukkukaa hyvin, niin yöllä kuin päivälläkin.

Anonyymi kirjoitti...

"Minulla ei ole tarvetta perustella - kukin tekee sitä mihin itse uskoo. :) Täällä on todella paljon väärää tietoa annettu Onecoinista - se on fakta - ja niihinkään en puutu."

Mitä ihmettä sitten teet keskustelupalstalla? Jos et ole valmis perustelemaan näkemyksiäsi ja väitteitäsi, niin ne eivät ole minkään arvoisia.

Ymmärrän kyllä, että perustelujen keksiminen Onecoinin puolesta on haastavaa...

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotan teille kaikille onecoinin kannattajille että jos jostain syystä eksyitte tähän kateellisten paholaisten kerhoon, niin älkää palatko tänne. Nämä paholaiset ovat hyvin sairaita ja vaarallisia itselleenkin.

Anonyymi kirjoitti...

"Negatiivisuus vetää puoleensa negatiivisuutta ja positiivisuus positiivisuutta. Itse kuulun tähän viimeisen kannattajiin. Että oli aihe mikä tahansa niin pysytään positiivisina ja ystävällisinä. Jokainen tekee elämällään sen mitä itse päättää tehdä. Onecoin sopii minulle ja toisille taas ei. Ei siinä sen kummempaa. :) "

Eli kyseessä on uskonlohko tai lahkoketju :)

Anonyymi kirjoitti...

"Ehdotan teille kaikille onecoinin kannattajille että jos jostain syystä eksyitte tähän kateellisten paholaisten kerhoon, niin älkää palatko tänne. Nämä paholaiset ovat hyvin sairaita ja vaarallisia itselleenkin."

Kateuskorttia ei ole vuosikymmeneen käyttäneet muut kuin emähuijarit, lieneekö se koskaan kuulunutkaan muiden aktiiviseen sanavarastoon. Varsin suurella todennäköisyydellä ainoa arvo OneCoinilla on viihdearvo, jonka sen kannattajien kiemurtelu nettifoorumeilla aiheuttaa. Mutta sitäkin enemmän täyspäisillä ihmisillä herää huoli siitä, mitä tästäkin tulee seuraamaan.

WinCapitasta tuli isot kustannukset myös tavallisten veronmaksajien maksettavaksi – vaikka se oli jokseenkin puhtaasti kotimainen viritelmä ja rahaa on saatu perittyä takaisin "sijoittajilta", niin monet heistä päätyivät ahdinkoon -> sossun asiakkaiksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Ehdotan teille kaikille onecoinin kannattajille että jos jostain syystä eksyitte tähän kateellisten paholaisten kerhoon, niin älkää palatko tänne. Nämä paholaiset ovat hyvin sairaita ja vaarallisia itselleenkin."

Tuo ohjeesi on muuten kuin suoraan kusettajien oppikirjasta: älkää kuunnelko ihmisiä, jotka kysyvät vaikeita ja yksityiskohtaisia kysymyksiä. Sanojen kateus, paholainen ja sairaus käyttäminen tässä yhteydessä kertoo myös minkälainen koijari tuon on kirjoittanut. Sama pätee myös aiempaan pastanjauhantaan positiivisuudesta ja negatiivisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin ovat lähettiläs Wahlroosin saarnat menneet perille yhden kolikon oppitunnilla.Opetuslapset toistelevat niitä kuorossa huijattavilleen,säälittävää...

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka luulette että walroos Vuorinen.parhiala. kumppanit tohtivat ns tunkittaa onecoinia ympärimaapalloa ? Jos kerran tietävät olevan kusetus.. se olis 2 päivää ja herrojen kaulat katkotaan jos homma on kusetus.ja homma kaatuisi.. on sellasta jamppaa mukana touhus että eivät jää ilman rahojaan ihmetteleen.et mihin ne katos.. ja Parhiala ja kumpp. Etsitään vaikka kiven alta ja rahat maksetaan sormineen päivineen takas.. luuletteko että olisi kivaa elää vain ehkä 2v täysillä ja ruveta sitten pakoilemaan.. .

Anonyymi kirjoitti...

"Kuinka luulette että walroos Vuorinen.parhiala. kumppanit tohtivat ns tunkittaa onecoinia ympärimaapalloa ? Jos kerran tietävät olevan kusetus.. se olis 2 päivää ja herrojen kaulat katkotaan jos homma on kusetus.ja homma kaatuisi.. on sellasta jamppaa mukana touhus että eivät jää ilman rahojaan ihmetteleen.et mihin ne katos.. ja Parhiala ja kumpp. Etsitään vaikka kiven alta ja rahat maksetaan sormineen päivineen takas.. luuletteko että olisi kivaa elää vain ehkä 2v täysillä ja ruveta sitten pakoilemaan.."

Kuinka luulet, että WinCapitan sponssit uskalsivat kiertää kehumassa valuuttakaupoista, miljardin kassasta, ostetusta pankista jne.? Tai monien vastaavien kusetusten kauppamiehet, kyllä niitä löytyy paljon ihan maailman mittakaavastakin. Joissakin tapauksissa ehkä maksavat suurimman riskipotentiaalin omaaville asiakkaille, mutta taitavat yleensä vain luottaa hyvään tuuriin siinä missä all in-pokerimiehetkin. Tai luottavat siihen, että voivat syyttää "viran omais rikollisia", muroja ja vastaavia...

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä koko ajatusta kryptovaluutasta (=kryptovaluuttayhtiöstä) joka käyttää luottokorttiyhtiöiden ja pankkien infrastruktuuria rahan siirtoihin. Tällaisesta onecoinin toimintavasta kulut tulisivat sekä sekä luottokorttiyhtiöin, pankkien että myös kryptovaluuttayhtiön kuluista. Tällaista nämä onecoinihuijarit esittävät prepaid mastercardeineen, eli kun he kehuvat että heidän "kryptovaluutta" toimii prepaid mastercardin kautta. Minä kun luulin että kryptovaluutan koko idea on toimia suoraan ilman minkäänlaista rahan välittäjäyrityksen (luottoyhtiöt, pankit, automaattiyhtiöt) kallista infrastruktuuria.

Tosin asiaahan ei onneksi tarvitse edes pohtia, koska kyseessähän on täysin selvä ponzi-petos.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm... Kaikella kunnioituksella... Alkaa kyllä enenmmän ja enemmän epäiyttää nuo Petterin ja samaa mieltä olevien kumppaneiden jutut ja motiivit... Jos Onecoin on huijjaus, niin miksi Mastercard tekee heidän kanssaan yhteistyötä...? Ja miksi maailmanlaajuinen ilmiö olisi huijaus? Onko jokin maailmanlaajuinen juttu ollut joskus huijjaus? Ja jostakin luin, että Petterille on tarjottu matka Rujaa tapaamaan, olisit hyvä mies mennyt... Kyllä minä tutkijana/journalistina menisin ilman muuta! Enkä piiloutuisi sen taakse, että kyllä täällä Suomessakin saa kuulla samat myyntipuheet. Onhan se nyt aivan eriasia puhua siellä paikan päällä pääjohtajan kanssa. Kyllä minä olisin niin utelias, että menisin! Sitähän se tutkija tekee. Eihän gorilloidenkaan oikeita elintapoja tutkita Korkeasaaressa. Ja juttelinbitcoinilaisen kanssa ja kyllä hän tiesi hyvin mikä on onecoin... Anteeksi, minä oikeasti nyt kyllä alan vaihtamaan puolta tässä asiassa...

Anonyymi kirjoitti...

Eihän Mastercard enää teekään yhteistyötä Onecoinin kanssa. Uusia kortteja ei myönnetä, olemassa olevia kortteja ei voi ladata ja Onecoin-kortteja välittäneen yhtiön edustaja sai tuomion huumekaupasta. Mastercardin logotkin on poistettu Onecoinin pellesivuilta. Ja jo ennen Mastercardin lähtöä ovat pankit vaihtuneet monta kertaa, kun mikään kunniallinen pankki ei halua sekaantua Onecoin-huijaukseen. Että siitä vaan puolta vaihtamaan ihan vapaasti, pääset hyvään seuraan...

Anonyymi kirjoitti...

Tähän mitään motiivia tarvita. Kansantaloudellisesti on aika s**tanasta jos tunkit laittaa rahansa Bulgariaan, menettävät kaverinsa ja rahansa. Ruja on "pääjohtaja" ÄO yki 200 jne. Jos onecoin olisi totta, mitä se EI ole, olisi siitä jo varmaan erilaisissa talousjulkaisuissa juttua, ja koko maailma aina, Donald Trummpia myöten haltioissaan. Jos se kuullostaa ponzilta, vaikuttaa ponzilta, jne. Se on PONZI! Pitäkää hatuistanne kiinni, veikkaan että töpseli on vetäisty seinästä ennen kesää. ûberinki piti olla taksimaailman kunkku, johan tuli eka tuomio tänään. Viranomaiset ovat vaan sietämättömän hitaita, näissä kusetuksissa, media täysin kädetöntä.

Anonyymi kirjoitti...

"Onko jokin maailmanlaajuinen juttu ollut joskus huijjaus?"

Vaikka kuinka moni verkostoviritelmä. Eikö sinua puolestaan ihmetytä yhtään se, että jotkut markkinoivat OneCoinia väittäen yhtiön toimivan yli 200 maassa, vaikka eri lähteiden mukaan maita on maailmassa 195 tai 196. Tai jos noin olisikin, niin miksi Google Trendsin mukaan Suomesta on tehty enemmän Google-hakuja OneCoinista kuin mistään muusta maasta? Muutama aasian väkirikas maa ei ilmeisesti näy Googlen tilastoissa, mutta kuitenkin todella kauas taakse jäävät kaikki paljon Suomea väkirikkaammat länsimaat. Itse asiassa Suomesta käsin on tehty enemmän hakuja kuin kahdesta seuraavasta maasta yhteensä, ja ne seuraavat maat ovat Ruotsi ja Vietnam. Eipä vaikuta miltään globaalilta menestystarinalta :)

Anonyymi kirjoitti...

Tommoset pienet epäkohdat ei merkitse mitään onekoiniin hurahtaneille. Ihan sama kuin selittäisit uskovaiselle että mailmassa on muitakin uskontoja. Tunkit odottaa vaan happy mondayta muna pystyssä ja niille on ihan sama onko louhintaa vai ei..

Anonyymi kirjoitti...

Bitcoin on tuotu ihmisille ihmeteltäväksi anonyymina. Ihan niin kuin siitä olisi tarkoituksella värkätty sellainen sekamelska. Toiset louhii hulluna kolikot ja sitten esim. FBI (ja muutkin viranomaiset) keräävät ilmaiseksi Bitcoineja pois kuljeksimasta, kun porukka hölmöilee Bitcoinien kanssa (osalla hajoaa kovalevy ja hukkaa salausavaimensa). Eli ihan niin kuin nuo asiat olisivat täysin tarkoituksellisia Bitcoin systeemissä. Siinä se Bitcoinin suurin hienous varmaan onkin.

Anonyymi kirjoitti...

Se joka toista haukkuu, joutuu mustalaisen räkälaukkuun... tai siis Veskaan

Anonyymi kirjoitti...

"Bitcoin on tuotu ihmisille ihmeteltäväksi anonyymina. Ihan niin kuin siitä olisi tarkoituksella värkätty sellainen sekamelska. Toiset louhii hulluna kolikot ja sitten esim. FBI (ja muutkin viranomaiset) keräävät ilmaiseksi Bitcoineja pois kuljeksimasta, kun porukka hölmöilee Bitcoinien kanssa (osalla hajoaa kovalevy ja hukkaa salausavaimensa). Eli ihan niin kuin nuo asiat olisivat täysin tarkoituksellisia Bitcoin systeemissä. Siinä se Bitcoinin suurin hienous varmaan onkin."

Kai ymmärrät, että nämä samat ominaisuudet ovat myös onecoinissa?
Paitsi että onecoinin hienostuneen turvallisuusmekanismin avulla ruja tai kuka tahansa joka pääsee rujan koneeseen käsiksi, voi siirtää kolikkosi johonkin muualle.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...
"Kuinka luulette että walroos Vuorinen.parhiala. kumppanit tohtivat ns tunkittaa onecoinia ympärimaapalloa ? Jos kerran tietävät olevan kusetus.. se olis 2 päivää ja herrojen kaulat katkotaan jos homma on kusetus.ja homma kaatuisi.. on sellasta jamppaa mukana touhus että eivät jää ilman rahojaan ihmetteleen.et mihin ne katos.. ja Parhiala ja kumpp. Etsitään vaikka kiven alta ja rahat maksetaan sormineen päivineen takas.. luuletteko että olisi kivaa elää vain ehkä 2v täysillä ja ruveta sitten pakoilemaan.."

Kuinka luulet, että WinCapitan sponssit uskalsivat kiertää kehumassa valuuttakaupoista, miljardin kassasta, ostetusta pankista jne.? Tai monien vastaavien kusetusten kauppamiehet, kyllä niitä löytyy paljon ihan maailman mittakaavastakin. Joissakin tapauksissa ehkä maksavat suurimman riskipotentiaalin omaaville asiakkaille, mutta taitavat yleensä vain luottaa hyvään tuuriin siinä missä all in-pokerimiehetkin. Tai luottavat siihen, että voivat syyttää "viran omais rikollisia", muroja ja vastaavia..

Kuinkas monta ulkomaalaista sai tuomion wincapitasta ?

Anonyymi kirjoitti...

Jokohan tuo Emgoldex on kaatunut ja lieneekö yhteyksiä onecoiniin?

Anonyymi kirjoitti...

Jotkut vajakit uskovat vieläkin WinCapitan olleen rehellinen bisnes. Nyt samat pellet ovat hassanneet rahojaan OneCoiniin. Kun (ei jos) OneCoin kaatuu niin samat pellet itkevät täällä että syy oli Murolaisten/veikkauksen/kateelliset/pankkien/PJärvisen . Mutta ei hätää.. kusetuksia tulee lisää niin loputkin sossurahat voi taas 'sioittaa'ja unelmoida Floridasta ja Ferrareista.

Anonyymi kirjoitti...


11.6.2016 on iso kansainvälinen Onecoin yhtiön järjestämä tapahtuma Lontoossa... Kuulemma tulossa isoja julkaisuja jo ennen tapahtumaa ja ilmeisesti myös tapahtumassa.

Anonyymi kirjoitti...

"Kuinkas monta ulkomaalaista sai tuomion wincapitasta ?"

WinCapita nyt oli aika puhtaasti suomalaisiin kohdistunut kusetus. Viittasin tuolla siihen, kun joku tuossa ihmetteli, miten kellään olisi uskallusta kiertää puhumassa täyttä potaskaa jne. Jos WinCapitan markkinoijat uskalsivat tehdä sen yleisölle, jossa oli pohjalaisia isäntämiehiä tai liiviporukkaa, niin...

Anonyymi kirjoitti...

"Kuinka luulette että walroos Vuorinen.parhiala. kumppanit tohtivat ns tunkittaa onecoinia ympärimaapalloa ? Jos kerran tietävät olevan kusetus.. se olis 2 päivää ja herrojen kaulat katkotaan jos homma on kusetus.ja homma kaatuisi.. on sellasta jamppaa mukana touhus että eivät jää ilman rahojaan ihmetteleen.et mihin ne katos.. ja Parhiala ja kumpp. Etsitään vaikka kiven alta ja rahat maksetaan sormineen päivineen takas.. luuletteko että olisi kivaa elää vain ehkä 2v täysillä ja ruveta sitten pakoilemaan.. ."

Näistä herroista ja heidän bisnestensä rehellisyydestä en osaa sanoa mitään, mutta olen seurannut huijarin elämää hyvin läheltä. Isäni nimittäin harrasti pienimuotoisia huijauksia ja murtovarkauksia, istuikin pieniä tuomioita muutamaan otteeseen. Hänellä motivaatioksi riitti päihteiden hankkiminen. Luulen ettei hän koskaan tekoaan tehdessään ajatellut jäävänsä kiinni, eikä hommaa hidastanut pätkääkään se, että hänet hakattiin pariin kertaan sairaalakuntoon ja kuvioon täysin ulkopuolista äitiänikin mukiloitiin kerran huijattujen toimesta.

Jos ajatellaan jonkinlaiseen luksuselämään (tai näennäiseen sellaiseen) hurahtaneita auervaaroja tai sijoitushuijareita, niin tuskinpa se kuvio eroaa juuri muuten kuin mittakaavan suhteen. Ja jos on onnistunut huijaamaan miljoonia, niin voi jopa kuvitella onnistuvansa kätkeytymään johonkin kaukaiseen maahan rahoineen.

Anonyymi kirjoitti...


Onecoin ei ole huijaus vaikka kuinka täällä yritetään näin väittää. Kaikki uudistajat pyritään teilaamaan mitä mielivaltaisimmilla väitteillä, eli näin se menee myös Onecoin:in kanssa.

Voi kumpa tietäisitte mitä miitamat lähikuukaudet tuovat tullessaan... No sittenpä näette :-)

Anonyymi kirjoitti...

"Onecoin ei ole huijaus vaikka kuinka täällä yritetään näin väittää. Kaikki uudistajat pyritään teilaamaan mitä mielivaltaisimmilla väitteillä, eli näin se menee myös Onecoin:in kanssa.

Voi kumpa tietäisitte mitä miitamat lähikuukaudet tuovat tullessaan... No sittenpä näette :-)"

Kun sinulla on noin kova luottamus, niin sanopa sitten takaraja mihin mennessä jotain todella näkyvää pitäisi tapahtua - takaraja, jonka umpeuduttua olet valmis tunnustamaan itsesi paskanpuhujaksi, jos niin ei käynytkään.

Näillä virityksillä kun tuppaavat nuo aikarajat siirtymään koko ajan, aina tulee yllättäviä mutkia matkaan, uusia tapoja ansaita, jos et nostakaan vielä rahojasi jne.

Anonyymi kirjoitti...

"Onecoin ei ole huijaus ... sittenpä näette"

Nyt tuli kyllä niin vakuuttava argumentti, että tähän on paha sanoa vastaan yhtään mitään. Voisin kuitenkin yrittää saavuttaa saman älyllisen tason ja todeta että: Mutsis oli!

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...
"Kuinka luulette että walroos Vuorinen.parhiala. kumppanit tohtivat ns tunkittaa onecoinia ympärimaapalloa ? Jos kerran tietävät olevan kusetus.. se olis 2 päivää ja herrojen kaulat katkotaan jos homma on kusetus.ja homma kaatuisi.. on sellasta jamppaa mukana touhus että eivät jää ilman rahojaan ihmetteleen.et mihin ne katos.. ja Parhiala ja kumpp. Etsitään vaikka kiven alta ja rahat maksetaan sormineen päivineen takas.. luuletteko että olisi kivaa elää vain ehkä 2v täysillä ja ruveta sitten pakoilemaan.."

Kuinka luulet, että WinCapitan sponssit uskalsivat kiertää kehumassa valuuttakaupoista, miljardin kassasta, ostetusta pankista jne.? Tai monien vastaavien kusetusten kauppamiehet, kyllä niitä löytyy paljon ihan maailman mittakaavastakin. Joissakin tapauksissa ehkä maksavat suurimman riskipotentiaalin omaaville asiakkaille, mutta taitavat yleensä vain luottaa hyvään tuuriin siinä missä all in-pokerimiehetkin. Tai luottavat siihen, että voivat syyttää "viran omais rikollisia", muroja ja vastaavia..

Kuinkas monta ulkomaalaista sai tuomion wincapitasta ?


Eli täälä hoetaan tätäkin. Vaikka tuntuu että ei mitään käryä tästäkään.. noh. Sen kyllä tiesinkin.
Mutta toi lynkkaamis juttu puhuu paljon. Miettikää jos osaatte. Murot.järviset.ja wincapita oli myös ulkomailla. Ka paljon .. mutta ei tuomioita . .

Anonyymi kirjoitti...

"Eli täälä hoetaan tätäkin. Vaikka tuntuu että ei mitään käryä tästäkään.. noh. Sen kyllä tiesinkin.
Mutta toi lynkkaamis juttu puhuu paljon. Miettikää jos osaatte. Murot.järviset.ja wincapita oli myös ulkomailla. Ka paljon .. mutta ei tuomioita . ."

Lukutaitosi on pahemman kerran puutteellinen. Eihän tuossa lainaamassasi vastauksessa ole mitään lynkkauspuheita, itse asiassa eihän siinä edes väitetä OneCoinista sitä taikka tätä. Siinä ainoastaan vastataan ihmettelyyn, miten markkinoijat uskaltaisivat kiertää esittelemässä juttu maailmalla, jos se olisikin huijaus. Ja vastaushan on, että tällaista on tapahtunut sen verran monta kertaa aiemmin, ettei puhujien rohkeudesta tai pokasta voi päätellä yhtään mitään taustalla olevan asian suhteen. Sinälläänhän tuollainen esiintymistapa on vähän kaksijakoinen, se vetoaa itsetunnoltaan heikkoon osaan yleisössä, mutta taas karkottaa vähän epäilevämmällä luonteenlaadulla varustettuja.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tulevaisuudenmaksuvaluutta.com edustaa jollakin tavalla OneCoinin virallista linjaa, niin olisi kyllä jollakin puolustajalla nyt paikka selittää muutama asia parhain päin:

-miksi tuo mainostettu louhintatavoite muuttui 30% -> 50% ?
-miksi kauppapaikkojen mainostetaan nyt avautuvan vasta kesällä?
-miksei sitä aiempaa korttiversiota (oikeasti prepaid) enää mainosteta?

Eli sanoma muuttuu, aikataulut siirtyvät eteenpäin - menee kyllä nyt juuri kuten epäilijät ovat veikanneet.

Anonyymi kirjoitti...

Se oli sitten siinä. Tohtori Ruja kuulemma pidätetty ja Parhialasta annettu kansainvälinen etsintäkuulutus. Missähän loput "hillokeisarit" lymyilee?

Nut tunkit äkkiä lataamaan prepaid kortit täyteen coineja, kun kaupat aukee viikon päästä, buahhahhaaaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Melkoinen tapahtuma tulossa, eli väkeä mahtuu 50000


http://allevents.in/events/onecoin盛典-onecoin-grand-ceremony/587184811434227

Anonyymi kirjoitti...

"Tohtori Ruja kuulemma pidätetty ja Parhialasta annettu kansainvälinen etsintäkuulutus."

Olisiko sulla jotain lähdettä tähän?

Anonyymi kirjoitti...


Ruja hymyilee eilen otetuissa facebook kuvissa ja Parhilala on todistettavasti kirjoitellut onnitteluja perjantaina. Näin ne huhut lähtevät liikkelle, mutta nopeasti ne myös ammutaam alas.

SB kirjoitti...

Melkoinen tapahtuma tulossa, eli väkeä mahtuu 50000
http://allevents.in/events/onecoin盛典-onecoin-grand-ceremony/587184811434227


Voi niitäkin huijattavia jotka tuonne eksyvät.

Anonyymi sanoi...
Ruja hymyilee eilen otetuissa facebook kuvissa ja Parhilala on todistettavasti kirjoitellut onnitteluja perjantaina.


Jospa se on pidätetty tänään.

Anonyymi kirjoitti...

Laitappas SEBASTIAN MÄKI faktaa peliin pidätyksistä, katsotaan löytyykö niitä "SEBU". On Ruja Ignatovakin päässyt vaan niin ihmeellisesti liikkumaan maasta toiseen koko ajan vaikka hänellä piti teidän mukaan olla edelliset huijaukset ja petokset alla. Ben Zmith on levittellyt näitä valheitaan, mutta on tullut paskapalstoilla hiljaista aina, kun on pyydetty asioista mustaa valkoisella.

Anonyymi kirjoitti...

Pistätkö SINÄ ensiksi kaikki omat faktasi peliin? Niitä on vähän, joten ennätät tehdä sen ennen seuraavaa prepaid lataustasi.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Laitappas SEBASTIAN MÄKI faktaa peliin pidätyksistä, katsotaan löytyykö niitä "SEBU". On Ruja Ignatovakin päässyt vaan niin ihmeellisesti liikkumaan maasta toiseen koko ajan vaikka hänellä piti teidän mukaan olla edelliset huijaukset ja petokset alla. Ben Zmith on levittellyt näitä valheitaan, mutta on tullut paskapalstoilla hiljaista aina, kun on pyydetty asioista mustaa valkoisella.


Laitapa sinä Tommi (V.?) myös niitä faktoja, niitähän on sinulta ensin pyydetty jo yli vuosi sitten eikä mitään ole tullut. Jahka nuo todisteet on saatu niin minä voin sitten välittää tuon pyynnön Sebastian Mäelle lähettämällä linkin tähän keskusteluun.

Tiedä vaikka se olisikin pidätetty oikeasti. Ei Ruja ole sen tason julkkis, että tieto pidätyksestä leviäisi heti ja lakeijat saattavat saada pidettyä kulissia pystyssä jonkin aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Miten Petteri tietokirjailijana voit sallia täällä sponsorien tukemalla palstallasi suoran paskan puhumisen jolla ei ole mitään totuuden perää, kysyn vaan?

Anonyymi kirjoitti...

Samaa ihmettelen minäkin. Että sallit näiden sairaiden ihmisten meuhkata palstallasi.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ihmettelen sitä, se on törkeää. Nyt viimeistään on korkea aika panna stoppi Onecoin-fanaatikkojen valheille. On jo täysin selvää, että Onecoin on huijausta, ja kaikki sitä puolustavat kommentit voi suoraan heittää roskakoriin. Onecoin-valheille ei pidä antaa täällä enää suunvuoroa!

Anonyymi kirjoitti...

"Samaa ihmettelen minäkin. Että sallit näiden sairaiden ihmisten meuhkata palstallasi."

Jep, onhan se ihan mahdotonta, että Petteri sallii pilkata ihmisiä, jotka vain yrittävät saada vastauksia vähänkään yksityiskohtaisempiin kysymyksiin. Ei tuollaista OneCoin-mainostusta pitäisi täällä näkyä.

Anonyymi kirjoitti...

Ainoa joka voisi vielä uskoa OneCoin-”konseptiin” on, kuten sanottu, pakko olla mielisairas.

Petteri Järvinen kirjoitti...

Jätetään asiattomuudet ja herjat pois, kirjoitetaan itse Onecoinin substanssista. Nyt on ollut hiljaista, kun maa näyttää nielleen maajohtajan eikä mitään uutta ole tapahtunut, mutta ensi viikolla pamahtaa kun kauppapaikat aukeavat. Ja varsinkin, jos eivät aukea. Joten odotellaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mietitäänpäs hieman:

Olen ostanut kolikoita sadalla eurolla. Kolikoiden nykyarvo viisisataa. Myyntirajoitus estää myymästä enempää kuin 7,5 kolikkoa päivässä. Myyn jos pörssi on auki ja tallennan rahan hienolle prepaid kortilleni. Tallennuksesta maksan Tohtori Rujalle erikseen 15€.

Eli lyhykäisyydessä sijoitukseni 100€ tulee maksamaan minulle 66 myynnin/kotiutuksen yhteydessä yhteensä 900€. Eitätä naista turhaan viisaaksi kehuta ja tuskin alle 200 AÖ:n kukaan näin hienoa bisnestä keksisikään.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoinin kannattaja vastaa Mr. Petterille: Kiitos asiallisesta huomautuksestasi! Hyvää päivänjatkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Menkääs nyt coinistit kommentoimaan Petterin uusinta blogia kun ei niitä kauppapaikkoi auennutkaan30% kohdalla... Kansa vaatii selitystä kun ei niitä duunipaikkoja nyt vapaudukkaan!!! :( ja muutenkin...

daniel john kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 328 / 328   Uudempi› Uusin»