maanantai 20. kesäkuuta 2016

"Haluatko miljonääriksi?" by OneCoin ja Kari Wahlroos

Tampereen 18.6.2016 tilaisuudesta on tullut video Youtubeen. Lopussa Wahlroos huutaa: "Jokainen niistä, joka haluaa olla miljonääri, tulee tänne lavalle. Näytetään maailmalle, että Suomi is back!".

Kiitos kuvaajalle, videon laatu on mainio ja Kari Wahlroosia on ilo kuunnella. Harvoin näkee näin sujuvaa ja karismaattista myyntipuhetta. Aina valitetaan, etteivät suomalaiset osaa myydä. Ottakaa oppia Wahlroosista! Hän sanoo tehneensä myyntityötä 80 maassa ja voisi epäilemättä myydä jäitä eskimoille tai hiekkaa Saharaan. Sata vuotta sitten pappi Wahlroos olisi myynyt jumalanpelkoa kansalle ja perustanut oman herätysliikkeen.

Performanssi on loistava, vaikka substanssia ei ole nimeksikään. Wahlroos ei kerro yhtään faktaa eikä vastaa yhteenkään kysymykseen. Mutta tunnelman ja uskon nostattajana hän on lyömätön.

Kari Wahlroos on stage.
Näyttämönä on Tampereen yliopiston iso sali, tuttu paikka itsellekin. Ei tosin ole kunniaksi Tampereen yliopistolle antaa logojensa ja nimensä näkyä tällaisessa yhteydessä. Pari vuosikymmentä sitten kyseinen yliopisto yhdistettiin lähinnä vasemmistolaiseen talous- ja viestintäkoulutukseen -- nyt kaikki on kääntynyt päälaelleen.

Koska Wahlroos ei varsinaisesti sano mitään, hänen sanomisiinsa on vaikea tarttua. Jotain sentään: Kari toteaa, ettei USA ole mukana, koska sitä ei tarvita. Maailman nopeimmin kasvava yritys pärjää ilman jenkkejäkin. Joku voisi tehdä asiasta muunkinlaisia johtopäätöksiä ja pitää vaikkapa Bernard Madoffin pyramidin kaatumista (huijauksen arvo 50 mrd taalaa; tässä liigassa OneCoin on vielä pikkutekijä) yhtenä syynä.

Wahlroos varoittaa pankkijärjestelmän olevan kuollut, koska USA alkoi painaa rahaa selvitäkseen vuoden 2008 asunto- ja pankkikriisistä. Hän ei huomaa, että Lontoossa Ruja Ignatova kertoi OneCoinin alkavan tehdä ihan samaa: louhivan 118 miljardia uutta kolikkoa.

Wahlroos neuvoo seuraajiaan keskittymään siihen viiteen prosenttiin, jotka kuuluvat ns. early adaptors-joukkoon. Viiden minuutin myyntipuhe ja numeroiden näyttäminen riittävät, ei kannata ryhtyä väittelemään. "Tampereella on noin 10 000 ihmistä, jotka lähtevät tähän toimintaan naps - näin! Koko Suomessa kaksi ja puolisataa tuhatta. Viisi minuuttia. Ymmärrättekö te?"

Kari varoittaa seuraajiaan vääristä jumalista. Ei pidä lukea nettiä eikä uskoa vääräuskoisten puheita, sillä totuus tulee yhtiöltä. "Ne on totta".

Luulisi Wahlroosin oppineen varovaisemmaksi. Wincapita-esitutkintamateriaalissa hän kertoo sijoittaneensa 29 654 euroa omia sekä 31 014 euroa yhtiönsä varoja pyramidiin, ja vaati niiden palauttamista. Sen siitä saa, kun luottaa vain yhtiön antamaan tietoon, eikä lue nettiä.

Loppuhuipennuksessa Wahlroos lupaa rikastumista (ei mitään koulutuspakettien myyntihöpötystä enää): "Jokainen, joka haluaa olla rikas ja varakas, lavalle. Ne, jotka ei halua, lähtekää kotiin. Mä olen ihan tosissani tämän kanssa."

"Ugh, olen puhunut - enkä lainkaan hassummin!". Agree!

Tässä näitä tulevia miljonäärejä on MuroBBS:n kuvassa:

Wahlroos ja uskovaiset.
Tekstiä täydennetty klo 17.

431 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   401 – 431 / 431
Anonyymi kirjoitti...

Jos ostan 1 000 euron koulutuspaketin kultakauppiaalle niin saanko kantaa hänen kaupastaan ulos kultaa samalla 1 000 eurolla jonka koulutuspaketti maksoi vaiko peräti sillä 10 000 eurolla jonka edestä koulutuspakettiin "louhiutuu" OneCoineja?

Anonyymi kirjoitti...

Parempi ettet lähde kokeilemaan, vaan säästät rahat ja käytät omaan hyvinvointiisi:)

Tällä palstalla saa perhosia vatsaan jo ihan tarpeeks:D

Ja ihan ilmaiseksi!

Ps. Petsku... joku ikäraja olis ihan jees tänne.

Anonyymi kirjoitti...

Nii ja onkohan näillä suosittelijoilla minkäänlaista häpyä, vai kaupataanko näitä "yliopisto tason" sijoitus lämisköjä ihan kelle vaan? Joku tollai 15-17v vois olla ihan pikkusen vaan kusetettavissa oleva porukka!

Nami nami ja pusi pusi kartsa! ....niin paljon ku mä nautinki sun kuuntelemisesta;)

Anonyymi kirjoitti...

OneCoin potkaistiin pois Deutsche Bankista:

http://kusetukset.blogspot.fi/2016/08/onecoinonelife-changing-bank-yet-again.html
http://i7.aijaa.com/b/00414/14238397.jpg?2016-08-20%2014:26:07

Anonyymi kirjoitti...

Huhuu!?!???


1. Onko firmalla sellaisia tuotteita, joita voisin itse käyttää pelkkänä asiakkaana liittymättä mukaan toimintaan?

2. Onko tuotteiden hinnat linjassa markkinahintoihin eli kaupoissa myytäviin vastaaviin tuotteisiin?

3. Kannustaako firman palkkiojärjestelmä enemmän myymään tuotteita ulkopuolisille asiakkaille vai hankkimaan uusia jälleenmyyjiä?

4. Onko firmasta helppo saada tietoa? Missä se sijaitsee, kuka sen omistaa ja ketkä muodostavat yhtiön hallituksen?

5. Maksatko tuloistasi verot vai pystytkö toimimaan anonyyminä nostaen tulot seinästä Aku Ankan nimellä rekisteröidyllä bahamalaisella pankkikortilla?

Kartsaa kunnioittavin terveisin: .... voi helvattu... mä tykkään siitä karista ! Lähtiskö se seuraavaa suomi diiliin ja siitä tasavallan prsdtks.

...olis kuuliaisia alamaisia :D


Eivaa... sil on paljon hyvääkin sen puheissa!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ei tää oo vaikeeta, tää on ihan selvää!!!

5%

Sä joko kuulut siihen tai et!



Paljon vaikeepi ajatus on yrittää olla toista mitä on, ollako vai ei...
...kartsa ei. Sä oot! Miten se menikin niin?? Hö!

Parempi onni ensi ponzissa:D

Anonyymi kirjoitti...

Hy vittu täällä vaa homostellaan niin, että paska lentää homojen perseestä!

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä Petterille räppi version kera, https://www.youtube.com/watch?v=x38OF9v8FCE

SB kirjoitti...

Tuo risujenjemmaaja on kyllä hauska :)

Anonyymi kirjoitti...

Jep, niin on:)

Anonyymi kirjoitti...

Ruja Ignatova on näköjään todella toisista ihmisistä piittaamton ja ikävä ihminen, kun lahjoittaa rahaa Italian maanjäristyksen uhrien perheiden auttamiseen. Täytyy jatkaa OneCoinin mustamaalamista ja tuhoamista urakalla, koska pitäähän tuollainen törkeä toisten auttaminen saada nyt kyllä loppumaan kerta kaikkiaan.

OWF starts donation initiative for Italy earthquake victims
August 24th was a tragic day for Italy, Europe and the entire world, after at least 247 people were killed following a 6.2-magnitude earthquake, which struck the central part of the country, seriously affecting a cluster of mountain communities 140 km (85 miles) east of Rome and destroying hundreds of homes. Officials said they expected the figure to rise as the search operation continued. Hundreds of aftershocks have shaken the area since the earthquake.
In light of the devastating events in Italy, we are praying for the victims, their families and the whole Italian nation. The OneWorld Foundation has already sent a donation to the Italian Red Cross and we urge everybody who wants to support the earthquake victims to send their donation to us, so we can help those who have suffered the most after this tragedy.
In order to show her solidarity, the patron of the OWF Dr. Ruja Ignatova has confirmed she will also make a significant donation in support of the families affected by the earthquake in central Italy.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Ruja Ignatova on näköjään todella toisista ihmisistä piittaamton ja ikävä ihminen, kun lahjoittaa rahaa Italian maanjäristyksen uhrien perheiden auttamiseen. Täytyy jatkaa OneCoinin mustamaalamista ja tuhoamista urakalla, koska pitäähän tuollainen törkeä toisten auttaminen saada nyt kyllä loppumaan kerta kaikkiaan.


Ja mistä luulet niiden rahojen tulevan? Aivan oikein, ne on niiden hölmöjen rahoja jotka kuvittelevat rikastuvansa ostamalla pdf-tiedostoja. Hyväntekeväisyystoiminta on kuitenkin tapa viedä epäilijöiden huomio muualle. OWF nimi on muuten plagiaatti. Liekö sekin ollut yksi tarkoitus koittaa piilottaa toimintaa savuverhon taakse.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Lisää jobin postia Bitcoin rintamalta eilisen 26.8.2016 uutista.

Nettihuutokauppa toimi Silkkitie-sivustolla anonyymissä tor-verkossa, ja siihen kuului erillisiä alakauppoja. Tullin mukaan nettikauppaa markkinoitiin vuonna 2014 lähettämällä ilmaisia lsd-lappuja mahdollisille ostajille.

Nettikaupasta ostetut huumeet on tullin mukaan toimitettu kotimaan postilähetyksinä ostajille. Huumeita on viety myös linnunpönttöihin ja muihin maastokätköihin.

Maksuvälineenä on toiminut bitcoin-virtuaalivaluutta.

”Ostajia on ollut paljon, mutta en voi tarkemmin kommentoida heidän määräänsä”, valvontajohtaja Sinkkonen sanoo.

Tor-verkon anonyymissä nettikaupassa huumausaineiden myyjä ja ostaja eivät pääsääntöisesti tapaa henkilökohtaisesti toisiaan. He käyttävät nimimerkkejä viestien vaihdossa. Tullin mukaan myyjä ei voi tällöin varmistua ostajan iästä eikä terveydestä.

”Kyseessä on ilmiö, joka on varmaankin tullut jäädekseen”, Sinkkonen sanoo.

Tulli on tutkinut rikosvyyhtiä epäiltyinä törkeinä huumausainerikoksina ja salakuljetuksina.

Rikoksista epäilty kolmikko on ollut vangittuna huhtikuusta lähtien. Tulli aikoo siirtää rikosvyyhdin syyteharkintaan syyskuun lopussa.

Anonyymi kirjoitti...

On se kauheaa että Suomen Posti kuskaa huumeita! Moraalitonta suorastaan, että Posti mahdollistaa tällaisen laittoman toiminnan!

TwoPost kirjoitti...

Nyt kannattaa tulla miljonääriksi.

Tulevaisuuden postipalvelut tulevat muuttumaan ja nyt kannattaakin ostaa TwoPost koulutusmateriaalia. Tarjolla on vain korkein, Ultra Platina -koulutuspaketti, 20 000 e. Posti-uskovaiset väittävät että materiaali on koottu Postin web-sivuilta, mutta ei se niin mene, ei Posti omista yleistä tietoa.

Logiikkaamme on uskomattoman yksinkertaista joten voit alkaa tienaamaan heti:
Osta koulutuspaketti, 20 000e. Myy koulutuspaketti ja saat 5100e provisiota. Vain 4 koulutuspakettia myymällä olet jo voitolla! Sen jälkeen rahavirta vain kasvaa! Koulutuspaketin ostamalla saa tokeneja, joilla saat ilmaisia TwoPost postimerkkejä kun printtaan niitä lisää!

TwoPostilla voi tulevaidussa kuljettaa kaikki mailman asiat, avaamme 30000 postitoimipaikkaa kun 50% koulutuspaketeista on myyty. Koulutuspaketteja on vain rajallinen määrä, 20 miljoona näin aluksi.

Anonyymi kirjoitti...

KARKUUN JA LUJAA! https://news.bitcoin.com/update-bitcoiners-use-tor-warned/

Anonyymi kirjoitti...

Wuhuu?? Voiks joku OCpro kertoo et koska pääsen ostaa näil kolikoilla jotai, ku lupasin vaimol et saa lokakuussa hääpäivälahjaks jotai kivaa täl sijoituksella? Innolla ootan ku tää arvokin on kokoaika noussu:) joku sano et teslanki sais ostettuu krypocurrencyllä... Tietääks joku?

Anonyymi kirjoitti...

Joo voin toki!
OC virallinen linja oli että tässä vaiheessa "panostetaan valuutan käytettävyyteen" ja kauppapaikat avautuvat kun 30% kolikoista on louhittu. Koska kolikoiden maksimimäärä nousee 1.10.2016 uuteen 120 miljardin maksimiin, siirtyy myös se päivämäärä jona 30% valuutasta on louhittu. Arvio Lontoon eventissä oli että määränpää siirtyy "ainakin 3 vuotta".

Näin ollen pääset käyttämään valuuttaasi kauppapaikoissa (50 000 tai 100 000 kauppapaikkaa) keväällä 2019.

Toivottavasti et ole sijoittanut tähän enempää kuin mitä on vara hymyillen hävitä. Näin on ohjeistettu olemaan tekemättä.
Toivottavasti tästä oli apua. Jatkokysymykset voi osoittaa OneCoin helpdeskiin Sofian toimistolla.

SB kirjoitti...

Nopeamminkin pääsee ostoksille kun suosittelet sille lähikaupalle/autoliikkeelle/ liittymään Onecoiniin ja mahdollistamalla maksut Onecoineilla. Maailmalla on jo vaikka kuinka paljon kauppoja yms. joiden ikkunassa olevasta tarrasta voi päätellä, että he hyväksyvät Onecoinin.

Kohta Suomessakin siirrytään Onecoinien käyttöön ja euro syrjäytyy kokonaan, kuten Kari "euroopan armband" Wahlroos kertoi videoidussa eventissä. Sitten ei tarvitse maksaa ylläpitorahoja Kreikkaankaan elleivät pirulaiset itse ota myös Onecoinia käyttöön. Ei kun miten se oli..

Anonyymi kirjoitti...

No voi ny perkele! Oisko joku täällä vierailleista OCfaneista kiinnostunu ostaa multa 200coinia? Voisin myydä -50% hinnalla tän hetken kurssilla!
...ehkä siitäki vois pikkusen pyöristää alaspäin... "hyvät kaupat"!

Huhuuu???

Anonyymi kirjoitti...

Hölöpölö ja jäkäjäkä siinänäpä ne tärkeimmät uutiset tälle lantatunkiolle:)

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tää onecoin ole ennemminkin ponzi, kuin pyramidihuijaus?

Anonyymi kirjoitti...

Voi teitä pöljiä,varsinkin petteri joka joka kerta vaikkakin kuulee asioiden kehittymistä oc puolella jaksaa silti jauhata ihan omasta päästä tulleita faktoja?

Miksi et ota petteri oikeasti selvää mitä tapahtuu ja miten asiat etenee? Odotatko sinä tai jotkut että kaikki toimii yhden nukutun yön jälkeen? Ei sellaista hommaa olekkaan! Sllainen jos jokin olisi kusetusta,nyt maltti on valttia,koko ajan asiat etenee ja on ilmeisen hauskaa ja naurettavaa kun olette nyt petterin johdolla NIIIIN jäljessä kaikesta mitä tapahtuu on tapahtunut ja tapahtuu.

Eli varautukaa ja varaudu petteri pyytämään anteeksi väärää tiedottamista mitä olet itse keksinyt tai johonkin vanhaan jäänyt / takertunut koska saat selittää asioita ihan toiseen malliin tai kannustuksesi tippuu,nyt jo on näkyvissä pientä epäluuloa siitä että onkohan nyt näin kuten sanot?

Ensinnäkin lähes 200 maata onjo mukana ja missään ei ongelmia laillisuuden kanssa todistettavasti!

EDli onko kaikki viranomaiset joka maassa sitten myös "uskovaisia vai ihan höpöjä" kun eivät saa kiinni mistään laittomuuksista?

Ajatelkaa nyt jo omilla aivoillanne,vaikkakin keppejä on runnottu pyöriin niin ei oo tuntunu missään?

Pian 3 miljoonaa jäsentä ja suurin markkinaarvo ja kaikki kasvu ennätykset lyötynä on se vaan ihmeellistä.

Mutta jos kerran itse on epäonnistunut niin ei kai voi sitten toisien onnistumista hyväksyä?

Innolla odotan saanko mielipiteeni esille tänne ja kommenttia.

Mutta kaikki tekee kuten parhaakseen näkee ja onneksi on kaikki vapaaehtoista ja suomi vapaa maa,,mutta monella myös menee "juna" ns ohitse,kukas siihen on sitten vaikuttanut? Vääristetty media ilman oikeaa tietoa /halua antaa oikeaa tietoa?

Ei ole kuin muutama henkilö esim suomessa joka pilaa monen päätöksen,mutta asia on myös niin että kaikki tekee oman päätöksensä.

Ja koko tampereen tilaisuus on vääristetty petterin ansiosta,oikeat asiat on jätetty pois ja annetaan vanhija arvailuja omasta päästä ja väärin väritetään koko tilaisuutta,,ei mennyt kuten sinä sen kirjoitit,mutta se on sinun asia,ihmettelen vaan mikset kirjoita fakta tietoa vaan vanhaa paskaa jonka me kaikki olemme jo kuulleet?

Petteri Järvinen kirjoitti...

Tätä "odottakaa nyt vaan kaikessa rauhassa" viestiä on toistettu parin vuoden ajan, eikä Onecoineilla voi vieläkään ostaa mitään, eikä valuutalla ole edes todellista kurssia.

Kahden vuoden aikana annetut lupaukset on korvattu uusilla. Ei tullut kauppapaikkoja, maajohtajakin on mennyt maan alle eikä puhu enää mitään. Lohkoketju, jonka piti olla aito ja muuttumaton, on korvattu toisella. Jokainen näkee, mikä on homman nimi, ja eri maiden viranomaiset varoittavat kansalaisiaan huijauksesta.

Joten se niistä faktoista. Odotan mielenkiinnolla tietoja, missä todellisuudessa mennään - olen odottanut jo parin vuoden ajan.

SB kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Voi teitä pöljiä...


Voi teitä pöljiä jotka jankutatte samaa laulua. Kerropa, että mistä nuo faktat voi tarkistaa kun a) niitä on jo useasti ja tuloksettomasti pyydetty, b) OC:n omat nettisivut on täynnä vain "faktoja" ja väritettyä totuutta, c) kysely miltä tahansa Onecoinin edustajalta päättyy lähes varmuudella tämän edustajan häipymiseen paikalta.

Nyt varmaan pitäisi sitten käydä Sofiassa, yhtiön jäseniltä keräämien varojen avulla rakentamassa kryptovaluuttakeskuksessa. Sielläkö se totuus sitten on, epäilen.

Kivasti osaat kääntää nuo raportit, joissa OC on tutkinnan alla, muka todisteeksi, että toiminta on laillista. Yksikään valtio ei ole antanut sellaista lausuntoa jossa todetaan toiminnan laillisuus. On toki lausuntoja joissa kryptovaluutta todetaan lailliseksi sekä digitaalisten teosten myynti. Harmi vaan, tuo on vain kulissi.
Kulissin takana on hämäräbisnes jossa reaalimaailman kolikot validetaan arvottomiin tokeneihin ja vielä arvottomampiin kryptokolikoihin. Kulissin takana oleva "lohkoketju" on jo itsessään varsin huvittava tekele ja se onkin sittemmin todettu täysin feikiksi, koska kolikoiden siirrot eivät näy tuossa "lohkoketjussa" ollenkaan. Yllättävää ehkä sinulle.

Otetaanpa sitten vaikka pankkitilien sulkeutuminen. Yhtiön ilmoitti viimeisen pankkitilin sulkeutumisen jälkeen siirtyvänsä "lähemmäs jäseniä" ja ilmoittamalla, että jotkut jälleenmyyjät ottavat vastuulleen koulutuspakettien myynnin. Miksei tuota voinut ilmoittaa ja ottaa käyttöön jo silloin, kun Saksan pankki pantiin hyllylle riittämättömän siirtokapasiteetin takia? Miksi tieto julkaistiin vasta kun viimeinen pankkitili jäädytettiin? Jäädytettiin nimenomaan. Ei mikään rehellinen firma hoida pankkiasioitaa samalla tavalla kuin Onecoin, vaihtamalla tiliä viikon tai muutaman päivän välein, kun edellinen tili on jäädytetty.

Mikään rehellinen firma ei toimi myöskään bulvaniyrityksen suojissa, kuten Onecoin on toiminut pankkien kohdalla ja toimii edelleen myydessän näitä kouluspaketteja.
Nykyään koulutuspakettien ostaminen pankkisiirrolla on tehty hankalaksi. Ensi pitää ottaa yhteyttä ns. distributoriin, siellä tarkistetaan jotain tietoja ja sitten ohjataan tuonne erikseen perustetuille verkkosivuille ostamaan noita paketteja. Näiden maksu menee sitten parille eri bulvaaniyhtiölle, tietenkin ettei jää mitään jälkiä siitä, että OC olisi rahojen siirrossa mitenkään mukana. Vannotetaan vielä olematta kirjoittamatta maksuun muuta kuin "kouluspaketti".

Mikään rehellinen firma ei myöskään kätke omistussuhteitaan kymmenien firmojen ja henkilöiden vyyhtiin, paitsi harmaata taloutta pyörittävät firmat sekä Onecoin. Mikään rehellinen firma ei jätä vastaamatta toimintaa koskeviin kysymyksiin tai tekemällä kysyjää naurunalaiseksi, kuten Onecoin.

Näistä OC-tilin jäädyttämisistä on kai turha mainita. Kulissit kaatuu ja yhtiö vie nekin pennoset mitkä olisi mahdollista 6€ viikkomyynnillä saada takaisin. Heh.

Olisiko sinun nyt jo aika luovuttaa ja myöntää tappio. Otapa kuule itse asioista selvää ja hävitä ne ruusunpunaiset aurinkolasit. Toivottavasti sijoittamasi rahamäärä on sellainen, jonka voi hymyssä suin hävitä (copy: T.Vuorinen).

Anonyymi kirjoitti...

On niin vajaat kysymykset ja päätelmät ja odotukset,,esim bitcoin onjo 9v ja mitä sillä voi tehdä? 6 ihmistä omistaa eniten bitcoineja loput vain muutaman ja viimmeiset eli suurin määrä alle 1 bitcoinin? Ja anonyyminä se ei tule ikinä menestymään mutta ehkä kylläkin olemaan jollain tasolla,markkinat on mahdollisesti niitä mistä edellinen puhui.Täällä on niin paljon mistä ei ole mitään uutta tietoa vaan täällä jauhataan vanhoja asioita? hmm jopa viimmevuotisia asioita? :) Yhtiö on vasta 2v ja tehnyt kaikki ennätykset. Kun oikeesti asiat on jo noista ed mainituista jo valovuosien päässä.Eteneminen on enemmänkin modernia ja nykytekniikkaa käyttäen josta ei ole täällä joillakin ole mitään hajua eikä tietoa.Aika tekee töitä ja asioita julkistetaan,mutta tuskin täällä mitään,se ei hyödytä ketään,ja taas ollaan täällä pihalla kuin lumiukot..internetti on muutenkin sontaa ennestään täynnä eli miksi lisätä tuleen bensaa kun on helpompikin tie? Jos ampiais´pesää tönkii voit olla varma joku pistää kuitenkin vaikkakin olet puollustus kannalla ja asialtainen.Eli annetaan asian olla ja annetaan asioitten kehittyä,aika näyttää..On turha kenenkää meuhkata kun ei ole itsellään mitään tietoa.Tiedot ilmoitetaan kyllä aina aikanaan kun ne on valmiita,mutta tuskin tänne niitä kukaan laittaa,en minä eikä toivottavasti muutkaan,se ei nimittäin johda yhtään mihinkään! Kiitän puheen vuorosta,ja hyvää Joulun alkua!

SB kirjoitti...

Vaikka bitcoin onkin ehkä rikollisten suosiossa niin ei se tee automaattisesti Onecoinista yhtään sen parempaa. KYC-valuutta ei ole yhtään sen parempi, koska nuo kyc-dokumentit on mahdollista väärentää.

Voitko selittää myös pari asiaa.

Mitä sellaista nykytekniikkaa Onecoinin "lohkoketjussa" on, mitä ei oleisellä lohkoketjun tuntemisella pysty tunnistamaan tai selittämään?

Mitkä on ne Onecoinin rikkomat ennätykset, rahanhimossa liittyneet miljoonat jäsenet vai? Oliko muita ennätyksiä?

Miksi monissa paikoissa myydään OC-tilejä pörssin ohi vaikka sen piti tehdä käyttäjistä miljonäärejä?

Anonyymi kirjoitti...

https://bitminer.io/1327848 tuolla voi oikeasti louhia oikeita bitcoineja. jopa ilmasiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti Tommi Vuorisen näköinen mies harrasti ja levitti jonkunnäköistä pyramidihuijausta jo 2000-luvun puolivälissä, "mainos"tilaisuus oli Sokos Hotel Vantaalla ja oli kyllä niin epäilyttävän oloinen tilaisuus että älysin pysyä erossa. Eräs tilaisuuteen minut houkutellut ei ehkä ollut niin onnekas.

Anonyymi kirjoitti...

Onecoin on nyt rikostutkinnassa, ja profeetat ovat painuneet maan alle, tai eivät ole tietävinään asiasta yhtään mitään ?

Eli kieltämättä miljoonatuloja ovat jotkut nostaneet, mutta itse virtuaalivaluutta taisi olla pelkkä huijaus. Myyntityö sinänsä on ollut ihan selvää verkostomarkkinointia, eiköhän se ole ihan laillinen homma, jos se lailliseksi oletetaan.

Tämä konsepti toimii aina ja kaikkialla, ei siis ole mitään väliä, onko verkostossa myytävää tuotetta edes olemassa, verkostomarkkinointi toimii sellaisenaan, tunkkeja aina löytyy, ja hekin hyötyvät, kun eivät pääse tuhlaamaan säästöjänsä epäterveellisiin ruokiin, juomiin tai harrastuksiin.

Vaan rahat kerätään hyvään tarkoitukseen.

«Vanhin ‹Vanhempi   401 – 431 / 431   Uudempi› Uusin»